Spletna prodaja vina

Spletna prodaja vina je v zadnjih letih čedalje bolj razširjena. Veliko ljudi je spoznalo, da je lahko spletni nakup dosti bolj prijetna izkušnja kot iskanje določenega vina po trgovini. Ker se tega zelo dobro zavedajo številni prodajalci, so pred časom ustvarili spletno vinoteko eVino. To je spletna prodaja vina, kjer imajo široko ponudbo različnih vin. Ta vinoteka je dejansko največja spletna vinoteka pri nas, zato vas bo njihova ponudba prav gotovo očarala. V nadaljevanju današnjega članka vam bomo predstavili še več informacij o spletni prodaja vina. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

eVino – vinoteka z okusom

Najprej vam moramo sporočiti, da se je ekipa podjetja eVino že pred petnajstimi leti podala na pot med ljubitelje vin, ruma, konjaka, gina in ostalih pijač ter tudi kulinarike in prijetnega druženja. Takrat so si nadeli slogan »vinoteka z okusom«, po katerem pa so prepoznavni še danes. Poudariti moramo, da v spletni vinoteki in eVino baru ponujajo različne pijače priznanih domačih in tudi tujih blagovnih znamk ter izbrane kulinarične dobrote, ki vas bodo prav gotovo navdušile. V njihovi delikatesni ponudbi so odlične čokolade, testenine, oljčno olje, pršut in še številni drugi okusni izdelki. Pri izboru in nakupu so vam vsekakor pripravljeni strokovno svetovati, vas usmerjati in vam pomagati.

spletna prodaja vina

Ponudba eVino vinoteke

Naj poudarimo, da se v njihovih kleteh trenutno nahaja več kot 900 etiket od 150 različnih vinarjev. Med njimi je vsekakor največ slovenskih vin, veliko pa jih je tudi iz Španije, Portugalske, ZDA, Argentine, Nove Zelandije, Italije, Francije, Južne Afrike, Avstrije in tudi sosednje Madžarske.  Pri eVinu so še uradni zastopniki za prodajo vin nekaterih najboljših slovenskih kleti: Marjan Simčič, Movia, Sutor, Posestvo Burja, Dolfo, Pasji Rep, Gross, Oskar, Šumenjak, Ščurek in drugi. Ukvarjajo pa se še s prodajo nekaterih tujih vinarjev, med njimi so najbolj poznani: Gravner, Zidarich, Ornellaia, Sassicaia, Champagne Pol Roger, Champagne Salon, Chateau Pontet-Canet in Petrus. 

ponudba

Sporočamo vam, da je pri njih vino hranjeno v najbolj optimalnih pogojih. Saj se njihove kleti nahajajo kar 8 metrov pod zemljo. Poleg tega je cena vina v spletni vinoteki ista kot pri vinarju. Če morda niste vedeli, poleg vinskih blagovnih znamk ponujajo še izredno širok asortiman destilatov, brezalkoholnih pijač, kave in čajev priznanih blagovnih znamk ter izbrane gurmanske poslastice. Pri njih pa še lahko opravite nakup kozarcev znamke Riedel ter še darilno embalažo, bone, knjige in marsikaj drugega. Zagotavljamo vam, da lahko pri njih kupite zares lepo darilo za vašega prijatelja. Za ogled njihove ponudbe vin in ostalih izdelkov lahko kliknete na zgornji odebeljeni napis. In že v naslednjem trenutku boste lahko brskali po spletni vinoteki eVino. Povzamemo lahko, da je spletna prodaja vina zares priročna, zato se jo poslužujte tudi vi!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *