Rabljena vozila Gorenjska

Rabljena vozila Gorenjska si enostavno morate pogledati! Vas zanima zakaj? Preprosto zato, ker imajo za vas pripravljeno zelo široko in veliko izbiro vozil. Rabljena vozila Gorenjska imajo v svojem centru različne modele, znamke in vrste prevoznih sredstev. Poleg tega pa so odlične tudi njihove cene!

Rabljena vozila Gorenjska

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o rabljenih vozilih Gorenjska. V kolikor vas zanima še več informacij o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste izvedeli precej zanimivih in tudi koristnih informacij!

Avtotehna VIS – Rabljena vozila Kranj

Na Gorenjskem, natančneje v Kranju, se nahaja poslovna enota in center rabljenih vozil Avtotehne VIS. Poslovno enoto Kranj boste našli na naslednjem naslovu: Cesta Staneta Žagarja 53. Nahaja se tik ob glavni cesti, ki pelje od Primskovega proti centru Kranj. Lokacija je enostavno dostopna tudi iz avtoceste. V Kranju vas vabijo v Oplov salon in seveda v velik Center z rabljenimi prevoznimi sredstvi.

Rabljena vozila Gorenjska

Veliko vozil imajo na zalogi skozi celo leto. V kolikor želite vaš avtomobil Opel ali Chevrolet odpeljati na servis, vam svetujemo, da ga odpeljete na pooblaščeni servis. Tam vam bodo strokovno podkovani in predvsem izkušeni avtoličarji poskrbeli za poškodbo na vozilih katerih koli blagovnih znamk. V primeru poškodb na vašem jeklenem konjičku lahko v njihovem cenilnem servisu ocenijo škodo na vozilu ter tudi uredijo vse potrebno z vašo zavarovalnico.

Big Deal

Poleg tega vam v Avtotehni VIS ponujajo še hitro in pa strokovno zamenjavo pnevmatik. Slednje pa lahko tudi skladiščite v njihovih prostorih. Poleg rabljenih vozil Gorenjska in ostalih servisov, pa so poskrbeli tudi za to, da lahko pri njih kupite nadomestne dele ali pa dodatno opremo za vaš jekleni konjiček.

Poslovna enota Kranj

Poslovna enota Kranj ima za vas odprta vrata vsak dan v tednu od 8. do 18. ure. Delajo tudi v soboto, in sicer med 9. in 13. uro. V kolikor pa jim želite nekaj sporočiti ali pa jih vprašati kar preko elektronskega sporočila, jim pišite na naslov: [email protected]. Poleg tega pa jih lahko tudi pokličete na telefonsko številko 04 28 17 170. Na tem mestu vam sporočamo, da so vsa rabljena vozila Gorenjska v Avtotehni VIS zelo dobro in predvsem natančno pregledana in servisirana.

zaloga rabljenih vozil

To pomeni, da njihova tehnika deluje brezhibno. Imajo pa tudi 60 mesečno jamstvo. Naj še zapišemo, da vam lahko vaše staro vozilo brezplačno ocenijo, nato pa ga lahko zamenjate za novo ali pa katero koli drugo rabljeno vozilo. Za vas so pripravili tudi zelo ugodne nakupne pogoje ter seveda različne možnosti financiranja. Kot zanimivost naj še dodamo, da ob nakupu rabljenega jeklenega konjička prejmete tudi ugodnosti pri sklenitvi zavarovanja vašega izbranega prevoznega sredstva. Hkrati pa vam ponujajo še takojšnje plačilo za odkup prejšnjega rabljenega vozila.

rabljena vozila Gorenska

Še ne dolgo nazaj so v Avtotehni VIS predstavili še eno prav posebno novost, ki jo enostavno morate izkoristiti. Gre za to, da ob nakupu prav posebej izbranih rabljih vozil Gorenjska podarjajo paket, ki so ga poimenovali BIG DEAL. Vključuje 5 letno jamstvo in še tri brezplačne servisne preglede vašega jeklenega konjička. Servisi vključujejo stroške rednega pregleda/servisa, med tem ko nadomestni deli niso vključeni v ceno. Predlagamo vam, da se za še več informacij o tej ponudbi pozanimate pri prodajnih svetovalcih. Slednji se nahajajo v centru rabljenih vozil Gorenjska. Poleg centra vozil v Kranju, pa imajo za vas široko ponudbo rabljenih prevoznih sredstev pripravljeno tudi v Ljubljani in še v Škofji Loki. 

Avtotehni VIS

V podjetju Avtotehna VIS so zaposleni izredno prijazni, komunikativni in predvsem zelo poslušni.  Z veseljem vam bodo pomagali pri izbiri in nakupu rabljenega avtomobila. Poleg tega pa vam bodo predstavili tudi različne oblike financiranja in še veliko več. Prijazno vas vabimo v Center rabljenih vozil Kranj, kjer vas že danes pričakujejo!

Ne spreglej!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *