Heineken 0,33

Heineken 0,33 lahko kadarkoli in kjerkoli naročite preko spletne trgovine Rundasekunda. V enem paketu boste dobili 24 enot. Njegova cena znaša samo 24,99 evrov. Trenutno pa ob nakupu dobite tudi darilo, in sicer šest gratis enot Heineken 0.0. To pa je res odlična ponudba!

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o Heineken 0,33 pivu. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Heineken 0,33

Omenjeno pivo je prvič nastalo že davnega leta 1873. Takrat je mladi mož – Gerard Heineken namreč postavil pivovarno v današnjem središču mesta Amsterdam. Takoj je začel razvijati in nadgrajevati recepte za nastanek piva in uspelo mu je ustvariti odličen ležak. Heineken 0,33 je še danes zvarjen iz 100 % naravnih sestavin. To so ječmen, voda in še hmelj. Poleg tega pa v pivovarni za še boljši okus dodajajo prav poseben A-kvas. Slednje namreč prispevajo k še bolj bogatemu karakterju piva, za katerega je značilen uravnotežen okus in še nežne sadne arome. Kot zanimivost naj na tem mestu še zapišemo, da trenutno potrošniki iz 192 držav sveta uživajo ob pitju omenjenega piva. Ravno iz tega razloga so ustvarili tudi prav posebne kozarce za pivo. Slednji so namreč ravno prav oblikovani in tako omogočajo, da lahko pivo v njih dobro zadiha in sprosti vse svoje arome. Poleg tega pa je kozarec tudi lepe oblike in tako prispeva k še boljši pivski izkušnji. 

Heineken 0,33

Kjerkoli se boste nahajali, vam svetujemo, da izkusite in uživate v kančku prefinjenosti s posebej dobro ohlajeno pločevinko Heineken piva. Slednji vam bo prinesel veliko svežine in energije. Poleg tega pa se boste z njim tudi dobro odžejali. Pločevinka prispeva k ohranjanju uravnoteženo bogatega okusa piva. Njegova barva je čudovita – zlato rumena, njegov vonj pa božanski in očarljiv. 

Omenjeno svetlo pivo je alkoholna pijača (5 %), zato vam svetujemo, da jo uživate v zmernih količinah in po pameti. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *