McDonalds študentsko delo

McDonalds študentsko delo ponuja pridobivanje izkušenj za vse življenje! Ne verjameš? Potem je skrajni čas, da se preizkusiš v tovrstnem delu. V nadaljevanju tokratnega članka pa ti bomo še malce bolj podrobneje predstavili McDonalds študentsko delo. Če želiš izvedeti več o tem, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem. 

McDonalds vam ponuja odlično priložnost za kariero

Naj že na začetku tokratnega članka omenimo, da druščino McDonalds v Sloveniji sestavlja več kot 100 ljudi. Med njimi so seveda tudi dijaki, študenti, upokojenci in vsi tisti, ki so »nekje vmes«. V tem podjetju lahko tudi ti najdeš dobro družbo, možnost napredovanja in predvsem odlično plačilo. Nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonaldsa svojo kariero najprej začeli graditi v kuhinji vseh njihovih restavracij. Saj veš, da je edina prava pot »pot navzgor«, zato se lahko tudi ti preizkusiš v McDonalds študentsko delo.

McDonalds logo

Sporočamo ti, da si v omenjenem podjetju ves čas obkrožen z različnimi ljudmi. Zato verjamemo, da bi lahko tudi ti precej hitro usvojil mehke veščine kot sta sodelovanje in komunikacija z drugimi. Poleg tega boš zagotovo razvil tudi samodisciplino, postopoma pa še vodstvene sposobnosti. Prepričani smo, da ti bodo vse te izkušnje prišle še kako prav v različnih situacijah v življenju. Tako, pa smo ti najverjetneje ponudili že kar dovolj razlogov, da tudi ti postaneš del te odlične ekipe! Če pa te še nismo dovolj prepričali, pa nadaljuj z branjem.

Preberite tudi:

Prilagodljiv delovni čas in velika fleksibilnost

V primeru, da ti je ideja o prilagodljivem delovnem času všeč, si že na pravem mestu. Delo v omenjenem podjetju je namreč odlična priložnost, kjer ti je omogočena velika fleksibilnost pri organizaciji delovnega in prostega časa, ne glede na to ali si dijak, študent ali redno zaposlen. Si vedel, da njihov sistem vključuje tudi nagrajevanje najboljših? Ker je vsekakor njihov uspeh odvisen od ekipe, si ravno zaradi tega močno želijo pridobiti, motivirati, nagraditi in seveda obdržati nadarjene posameznike. Tega pa ne počnejo samo s pohvalami za delo, ampak tudi z denarnimi nagradami.

Mjob McDonalds

Jih redno izplačujejo njihovim najbolj uspešnim članom ekipe. Sporočamo ti, da vsem zaposlenim omogočajo vzpon na sam vrh podjetja. To pa seveda poteka postopoma. Najprej je mogoče napredovati znotraj restavracije, najboljši pa si z dobrim delom odprejo vrata v območnih pisarnah. Da je lahko McDonalds študentsko delo tvoja priložnost za sanjsko kariero, dokazujejo tudi številni, ki danes zasedajo najvišje položaje v podjetju. Da pa si boš bolje predstavljal zaposlitveno strukturo tega podjetja, naj ti naštejemo nazive oziroma pot do vrha: delavec, delavec trener, hostesa, vodja izmene, asistent vodje restavracije, vodja restavracije in nazadnje še menedžer. 

Nagrade za dobro delo

Naj poudarimo, da bo v McDonalds študentsko delo prineslo tudi super vzdušje na delovnem mestu. Glede na to, da je lahko delo v njihovih restavracijah včasih izredno stresno, je še toliko bolj pomembno, da vsi člani ekipe skrbijo za dobro voljo. To delajo s tako imenovanim motivacijskim programom, ugodnostmi za vse zaposlene, nagradami za dobro delo, pa tudi z zabavnimi priložnostmi in dogodki. Da so vzdušje in pogoji za delo pri njih prav zares dobri, pa dokazujejo tudi številne uvrstitve med finaliste za nagrado Zlata nit, ki nagrajuje najboljše delodajalce.

McDonalds delo

Vse to in še veliko več je omenjeno podjetje! Če smo te v tokratnem članku prepričali, da se tudi ti odločiš za delo v McDonaldsu. Ti predlagamo, da klikneš na zgornji odebeljeni napis in se prijaviš na prosto delovno mesto. Po poslani prošnji in življenjepisu te bodo povabili na razgovor za delo, kmalu pa boš izvedel, ali si izbran oziroma nisi izbran. V primeru, da ne boš izbran, ti svetujemo, da si ogledaš še ostalo ponudbo prosih študentskih del in nikakor ne obupaš. Za vsakega se slej kot prej najde primerno študentsko delo!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *