Peugeot e-208

Peugeot e-208 ponuja živahno in predvsem poživljajočo vožnjo. Zasluga za tako vrhunsko vožnjo pa gre 100 % električnemu motorju in s tem dostopu do novega načina mobilnosti. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili še nekaj osnovnih informacij o vozilu Peugeot e-208. Če želite spoznati glavne značilnosti in karakteristike tega jeklenega konjička, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Vožnja s električnim načinom pogona

Poudariti moramo, da vožnja s 100 % električnim načinom pogona zagotavlja nove vozniške izkušnje in tudi občutke. Prinaša namreč tekočo vožnjo brez neprijetnega »cukanja«, neslišno, tiho delovanje motorja, nič gramov emisij ogljikovega dioksida med vožnjo in še naglo pospeševanje po zaslugi nemudoma razpoložljivega navora motorja. Poleg tega si lahko s tem vozilom zagotovite velike prihranke, in sicer po zaslugi: uporabe načina ECO, nizkega stroška uporabe po zaslugi cenejšega vzdrževanja, na voljo je tudi finančna subvencija s strani države ter nižji stroški za energijo kot pri gorivu. 

Peugeot e-208

Peugeot e-208 polnjenje na domu

Sedaj pa naj vam predstavimo, kako je mogoče napolniti Peugeot e-208 kar na domu. Vedite, da je omenjen jekleni konjiček mogoče napolniti kar na klasičnem gospodinjskem priključku s standardnim kablom. Slednjega prejmete skupaj z vozilom. Možno ga je polniti tudi na zmogljivejšem priključku, s čimer se čas polnjenja skrajša na 16 ur. Vsekakor je zaželeno, da si na svojem domu postavite polnilno postajo z močjo 7,4 kW ali več, saj le-ta omogoča hitrejše in povsem varno polnjenje. Tako lahko povzamemo, da je lahko vaše življenje še bolj enostavno po zaslugi tega hitrega in intuitivnega polnjenja. Ste vedeli, da lahko v aplikaciji MyPeugeot nekatere funkcije vašega vozila upravljate celo na daljavo? Ja, prav zares. Med njimi je mogoče tudi polnjenje in pa predhodno toplotno klimatiziranje. 

e-208 polnilec

Vse našteto in še veliko več ponuja ta novi električni avtomobil. Predlagamo vam, da se z njim odpeljete tudi na testno vožnjo in tako preizkusite tudi njegovo delovanje!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *