Citroen Spacetourer

Citroen Spacetourer vam lahko odpre prav vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z jeklenim konjičkom prava rešitev, vam je na voljo kombi Citroen Spacetourer. Slednji bo s svojim močnim značajem poenostavil vaše življenje. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tem izjemno kakovostnem vozilu. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Citroen Spacetourer ponuja izčiščen in neagresiven dizajn, ki zbuja spoštovanje zaradi velike mete varnosti in tudi vzdržljivosti. Na voljo je celo v treh različnih dolžinah (XS: 4,60 m, M: 4,95 m in še največji XL: 5,30 m). Med njimi je tudi kompaktna izvedenka, ki kot prava inovacija tega segmenta omogoča prevoz do 9 oseb. Le kdo pravi, da so najboljši kombiji najkrajši? To seveda ne drži, saj daljši kombi ponuja več prostorja. Poleg tega to tudi pomeni, da lahko vanj zložite bistveno več stvari.

Citroen Spacetourer

Na voljo v 7 barvah

Z omenjenim vozilom boste lahko od sedaj naprej zagotovo parkirali v podzemnih garažah. Pri tem ne bo nastala niti ena sama praska na strehi! Optimalne dimenzije tega limuzinskega kombija v kombinaciji z električno-hidravličnim volanom in premerom obračalnega kroga od 11,30 m do 12,40 m, je omenjeni kombi nadvse okretno vozilo, ki ugodi zahtevam celotne družine. Pohvali se lahko še z bogatimi linijami, prodornim pogledom, idealnim razmerjem idr… Za ta kombi je na voljo 7 elegantnih barv karoserije, ki poudarijo njegov videz. Barve so naslednje: črna Perla Nera, rjava Rich Oak, siva Platinium, siva Artense, Orange Tourmaline, peščena Sable in še bela Banquise.

Citroën SpaceTourer

omenjenim vozilom boste lahko od sedaj naprej zagotovo parkirali v podzemnih garažah. Pri tem ne bo nastala niti ena sama praska na strehi! Optimalne dimenzije tega limuzinskega kombija v kombinaciji z električno-hidravličnim volanom in premerom obračalnega kroga od 11,30 m do 12,40 m, je omenjeni kombi nadvse okretno vozilo, ki ugodi zahtevam celotne družine. Pohvali se lahko še z bogatimi linijami, prodornim pogledom, idealnim razmerjem idr… Za ta kombi je na voljo 7 elegantnih barv karoserije, ki poudarijo njegov videz. Barve so naslednje: črna Perla Nera, rjava Rich Oak, siva Platinium, siva Artense, Orange Tourmaline, peščena Sable in še bela Banquise. 

Citroen Spacetourer - Avtotehna VIS

Pa naj vam na kratko predstavimo še notranjost tega kombija. Ta je izredno prostorna, saj je bila zamišljena v duhu potovanj, kjer ima vsak potnik na razpolago vrhunsko raven končne obdelave. Dolge poti in popotovanja ali pa celo kratki izleti bodo postali trenutek sprostitve in prijetnega vzdušja v tem edinstvenem vozilu.

Preberi tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *