Italijanska vina

Italijanska vina preprosto morate vsaj enkrat v življenju okusiti! Naravnost očarani pa boste že nad njihovim vonjem! Predlagamo vam, da kliknete na odebeljeni napis – Italijanska vina in si ogledate ponudbo različnih vin, ki so jo za vas pripravili v spletni vinoteki eVino.

Italijanska vina

Italijanska vina so resnično zelo kvalitetna in okusna, vendar pa je odvisno od vas, kateri stil vam je ljubši (rdeče vino ali belo vino). Ko boste izbrali svojo najljubšo steklenico tega vina, pa vam predlagamo, da poskrbite še za nakup kvalitetnih kozarcev za vino Magnum. V omenjeni spletni vinoteki lahko naročite set 4 kozarce, ki so primerni za bogato in sveže rdeče vino. Njihova cena pa znaša 49,90 evrov.

vinski klub

Kozarci za vino

V omenjenem podjetju pa ne prodajajo samo kozarcev za vino. V njihovi ponudbi namreč lahko najdete tudi Beer kozarce. Gre za set dveh kozarcev, iz katerih se pije pivo. Riedel Beer je namreč pivski stekleni kozarec, ki  omogoča tej alkoholni pijači, da čudovito razvije vse svoje arome, razkrije barvo in podaljša pookus.

Kozarci za vino

Omenjeni kozarci imajo elegantno obliko tulipana, ki zaobjame široko paleto arom in s tem še bolj poudari okus piva. Kozarce pa je mogoče prati v pomivalnem stroju. En set vsebuje dva kozarca, za katera boste odšteli 24,90 evrov.

Vinske vitrine

Na tem mestu naj še omenimo, da boste v spletni vinoteki našli tudi vinske vitrine, ki so v zadnjem času izredno priljubljene in se posledično tudi zelo množično prodajajo. Med vitrinami boste našli Eurocave Model V-PREM-S, ki ima temperaturni razpon od 9 do 15 ° C.

Vinske vitrine

Zaradi tega pa je idealna za zorenje vina. Vitrina je tudi na videz zelo lepa in elegantna. Čiste linije dizajna in zanesljivost so namreč ene izmed ključnih prednosti linije Premiere. Ta naprava je tudi zelo enostavna za uporabo in ima zelo dobro toplotno izolacijo. Poleg tega pa steklenici z vinom omogoča zaščito pred vibracijami. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *