Airsoft maske

Airsoft maske sodijo med zaščitno opremo. Kupite ali naročite jih lahko v spletni trgovini MaxAirsoft, kjer imajo na voljo različne Airsoft maske. Slednje se razlikujejo po materialu (iz katerega so narejene – umetna masa, kovina idr.), ceni, kvaliteti in še po drugih lastnostih.

Airsoft maske

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij, ki jih enostavno morate vedeti o tej tematiki – Airsoft maske. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Katere so najbolje prodajane airsoft zaščitne maske?

Naj vam na tem mestu predstavimo tri najbolj prodajane Airsoft maske, ki jih lahko naročite v spletni trgovini MaxAirsoft.

Taktična zaščitna maska s kovinsko mrežo

Najprej naj vam predstavimo taktično kompaktno masko, ki je narejena iz umetne mase in tehta 250 g.

Taktična zaščitna maska s kovinsko mrežo

Gre za zaščitno masko za obraz s kovinsko mrežo, ki ne ovira pogleda. Na obraz se lahko pritrdi z elastiko, ki se napne okoli glave. Njena barva je črna, kupite pa jo lahko po ceni 19,90 evrov.

TMC Strike Tan maska

Sedaj pa naj vam predstavimo še masko TMC Strike Tan. Gre za mrežasto masko, ki je namenjena zaščiti spodnjega dela obraza. Nanj se pritrdi z nastavljivim elastičnim trakom novega dizajna, ki je izredno funkcionalen, saj preprečuje drsenje.

TMC Strike Tan maska

Narejena je iz kovine, tehta pa 120 g. Njena barva je kožna. Naj poudarimo, da so preizkus tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali pa katerega koli drugega spletnega mesta. Če se boste odločili za nakup tega izdelka, boste zanj odšteli 13,90 evrov.

Mil-Tec

Nazadnje pa vam predstavljamo še masko neoprensko črno (Mil-Tec), ki bo zaščitila vaš spodnji del obraza. Predstavlja namreč zaščito vse od lic do ust in nosa. Naj še omenimo, da se zapne zadaj na vratu, in sicer z velkro ježkom. Ob nakupu te maske boste prejeli še 0,45 točk v vrednosti 0,45 evra. Za masko pa boste odšteli samo 8,90 evrov.

Mil-Tec maska

Za več informacij in ostalo ponudbo kliknite zgoraj!

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *