Citroen rabljena vozila

Citroen rabljena vozila so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik največkrat vpišejo vsi tisti, ki se zanimajo za nakup jeklenega konjička svetovno znane omenjene avtomobilske znamke. V primeru, da ste med njimi tudi vi, potem vam sporočamo, da ste se znašli na pravem mestu! V današnjem članku se bomo namreč osredotočili na predstavitev omenjene tematike – Citroen rabljena vozila. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Citroen rabljena vozila

Ponudba citroenovih rabljenih vozil

Skozi celo leto imajo v različnih avtohišah po celotni Sloveniji zelo pogosto za vse obiskovalce pripravljeno veliko oziroma široko ponudbo rabljenih in novih prevoznih sredstev. V njej boste zasledili avtomobile različnih modelov in vrst. Med njimi so tudi Citroen rabljena vozila, ki ponujajo paleto osebnih vozil za vse potrebe. Pa naj bodo to mestne vožnje ali pa daljša potovanja z družino, službene poti in ostale poti, ki vas vodijo do cilja. V podjetju Avtotehna Vis si lahko kadarkoli ogledate Citroen rabljena vozila, in sicer v Centru rabljenih vozil v Ljubljani, Kranju in Škofji Loki. Naj poudarimo, da so vsi jekleni konjički skrbno pregledani in servisirani, tako da so tehnično brezhibni. Preglede namreč opravljajo izkušeni in strokovno podkovani avto mehaniki, ki pri tem zelo uživajo. Pri delu si pomagajo z najmodernejšimi pripomočki in opremo, ki je nepogrešljiva. Poleg brezhibnega delovanja pa vam ob nakupu vozila ponujajo še 60 mesečno jamstvo. 

Avtotehna VIS

Ali ste vedeli, da vam v omenjenem podjetju ob nakupu izbranih rabljenih vozil podarjajo paket BIG DEAL? Ja, prav zares! Ta paket namreč vključuje 5 letno jamstvo Avtotehne Vis in še 3 brezplačne servisne preglede. Pri tem so vključeni stroški dela rednega servisa, nadomestni deli pa niso vključeni v ceno. Več informacij o tej ponudbi pa lahko dobite pri prodajnih svetovalcih v Centru z rabljenimi prevoznimi sredstvi. 

Avtotehna VIS, BIG DEAL

Načini financiranja

Citroen rabljena vozila se izredno dobro prodajajo, še posebej v Avtotehni Vis. Pri njih se namreč lahko dogovorite za različne načine financiranja. Med najbolj pogostimi so finančni lizing, avtomobilski kredit, operativni lizing, paketno financiranje in še financiranje 1% na mesec. Ravno pri slednjem načinu lahko izbirate med različnimi višinami pologa, in sicer pri izbranih modelih: C3 (Aircross), novi C4 in ë-c4 100% ëlectric, ter Berlingo. Poleg tega pa lahko izbirate tudi med različnimi obdobji financiranja: 36, 48, 60, 72 ali 84 mesecev. 

Zgodovina Citroena

Predlagamo vam, da se odločite za nakup Citroen rabljena vozila. Te avtomobile namreč izdelujejo v Franciji, že od davnega leta 1919. Pri njih so najprej ustvarili konvencionalni model Citroen A, ki ga je zasnoval Jules Salamon.  Čez nekaj let (leta 1924) pa je  Citroen začel poslovati z ameriškim inženirjem Edwardom G. Buddom. Od leta 1976 je del koncerna PSA Peugeot Citroen. Njihov sedež je v Parizu. 

Edward G. Bud

Pooblaščeni prodajalci

Na tem mestu vas moramo seznaniti še s to informacijo, da so v Avtotehni VIS že vrsto let pooblaščeni prodajalci in serviserji za naslednje znamke avtomobilov: Opel, Chevrolet, Citroen in Peugeot. V najnovejšo ponudbo njihovih storitev pa spada še prodaja Citroen rabljena vozila. Poleg prodaje vozil se ukvarjajo tudi s prodajo dodatne avtomobilske opreme, pa tudi z vulkanizerskimi storitvami in kleparsko-ličarskimi popravili. Pred leti so se v podjetju odločili, da lahko vsaka stranka, ki pri njih menja pnevmatike, shranjuje gume v njihovih prostorih. Slednje pa so uredili samo za ta namen. Naredili so namreč prav posebno skladišče, kjer lahko shranjujete svoje zimske ali letne gume. 

Ponudba Avtotehna VIS

Kakvost kot glavni cilj podjetja

V omenjenem podjetju ves čas stremijo k temu, da bi svojim strankam ponudili celovito paleto kakovostnih storitev, ki so povezane tako z vzdrževanjem in tudi z uporabo vozila. Ravno iz tega razloga so osnovno avtomobilsko dejavnost razširili še z dodatnimi storitvami. Mi vam svetujemo, da čim prej kliknete na zgornji odebeljeni napis in si ogledate široko ponudbo rabljenih prevoznih sredstev iz omenjenega podjetja.

Avtotehna najvišja kakvost
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *