Tuš študentsko delo

Tuš študentsko delo lahko predstavlja odlično odskočno desko tudi zate! Če želiš pridobiti prve karierne izkušnje že tekom študija, je Tuš študentsko delo kot nalašč zate! Podjetje ponuja bogate delovne izkušnje in izbiro delavnika – tudi med vikendi! 

tuš študentsko delo

V nadaljevanju tokratnega članka se bomo osredotočili še na nekatere najbolj pomembne in zanimive informacije, ki so povezane s tovrstnim delom. Prijazno te vabimo, da nadaljuješ z branjem. Prepričani smo, da boš izvedel veliko novih podatkov, ki ti bodo koristili pri iskanju študentskega dela. 

Tuš ponuja fleksibilno študentsko delo

Poudariti moramo, da Tuš v svoje vrste vabi predvsem vse tiste študente, ki bi se želeli preizkusiti v različnih delih znotraj trgovine. Verjetno veš, da se njihove poslovalnice nahajajo po celotni Sloveniji. Skorajda ni kraja, ki ga ne bi mogel izbrati za želeno opravljanje dela! Kot smo že omenili, so v podjetju tudi izredno fleksibilni in predvsem prilagodljivi glede delovnika. Zato lahko zapišemo, da ponujajo delo ob vikendih in s tem omogočajo združitev dela s študijskimi obveznostmi. Prepričani smo, da bodo tudi tebi delovne izkušnje zagotovo koristile tekom študija, obenem pa bodo predstavljale odlično referenco pri iskanju nadaljnje zaposlitve.

Preberite tudi:

Ustvarite kariero v trgovinskem segmentu

Podjetje Tuš je eden izmed izredno pomembnih zaposlovalcev v trgovinski panogi, saj zaposluje večje število ljudi. Naj še enkrat poudarimo, da lahko študentske izkušnje v trgovini pomenijo odskočno desko za kariero v trgovinskem segmentu. Tekom dela namreč lahko tudi ti spoznaš številne procese in se priučiš reševati posamezne naloge ter izzive, ki jih v omenjenem segmentu zares nikoli ne zmanjka. 

kariera v trgovinskem segmentu

Pridruži se zaposlenim v Tušu tudi ti in spoznaj pestro paleto izzivov! Prijavi se na Tuš študentsko delo, in sicer preko študentskega servisa Mjob. Če se ti bodo ob prijavi pojavili morebitni problemi oziroma težave, pa ti bodo zaposleni iz študentskega servisa Mjob z veseljem svetovali in te usmerjali. Kar pogumno!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *