Prosta delovna mesta administracija

Prosta delovna mesta administracija lahko vsak dan preverite na spletni strani Workforce.si. Ogledate si lahko, koliko je trenutno prostih delovnih mest. Poleg tega se lahko pozanimate, kakšne možnosti zaposlovanja ponuja izbrani poklic in s katerimi nazivi izobrazbe je ta poklic mogoče opravljati. Če na omenjeni spletni strani vpišete v iskalnik ključno besedo »administracija«, se vam že v naslednjem trenutku prikažejo vsa aktualna prosta delovna mesta administracija. Slednja se vsak dan posodobijo, za kar poskrbi ekipa omenjenega podjetja. Trenutno so aktualna prosta delovna mesta administracija v Ljubljani –  išče se administrator, kadrovski administrator in administrator v zaledni pisarni, v Kranju – išče se kadrovski administrator, v Novi Gorici – išče se administrativni sodelavec v marketingu. Vsa našteta prosta delovna mesta administracija si lahko že sedaj ogledate tudi vi!

Poklic administratorja

V nadaljevanju tokratnega članka pa vam bomo predstavili poklic administratorja. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem. Poudariti moramo, da administrator opravlja raznovrstna pisarniška dela, kot so sprejem in odpiranje pošte, izpolnjevanje obrazcev, vnos podatkov in sprejem telefonskih klicev. Poleg tega tudi izpolnjuje obrazce, vodi evidence o prejeti in poslani pošti, pripravlja dopise, ureja besedila in fotokopira različna gradiva, shranjuje dokumente, ureja enostavne kadrovske in finančno-knjigovodske evidence, vnaša najrazličnejše podatke in pripravlja preglednice, obvešča, sprejema in posreduje telefonske klice, zapisuje besedila po nareku in še pripravlja sestanke ter opravlja druga tajniška opravila.

poklic administratorja

Administrator je lahko zaposlen kot vnašalec podatkov v podjetjih, ki delajo z velikansko množino podatkov. Te podatke vnaša v računalnik po prejetih navodilih. Zaposlen je lahko v upravnih enotah kot uradnik za pisarniško poslovanje. Ker pozna osnove in predpise s tega področja, lahko piše in ureja dopise ter preglednice, usposobljen pa je tudi za uporabo elektronskih medijev. 

Orodja za opravljanje dela

Za opravljanje svojega dela potrebuje osebni računalnik, telefon, fotokopirni stroj, kalkulator, telefaks in druge elektronske medije ter običajne pisarniške potrebščine. Administrator pridobi potrebna znanja na srednji poklicni šoli, kjer spozna osnove komuniciranja in predpise o pisarniškem poslovanju, osvoji znanja strojepisja, osnov računalništva in programov za urejanje besedil. Administrator mora biti spreten pri delu z napravami, ki jih uporablja. Njegovo delo je v celoti programirano in odvisno od naročil, odgovoren pa je nadrejenemu ali vodji tajništva. Zanj je izredno pomembno dobro razumevanje navodil in informacij.

Orodja administratorja

Oseba, ki želi opravljati ta poklic, mora biti samoiniciativna, pripravljena pomagati, komunikativna in okretna. Zaveda se pomembnosti svojega prispevka skupnemu delu in se trudi za visoko kakovost svojega dela. Pomembno je, da opravi delo v določenem roku! Zaposli se lahko v različnih podjetjih pa tudi v različnih ustanovah in organizacijah. Nazadnje pa vas še obveščamo, da je predvidena izobrazba za omenjeni poklic triletna poklicna šola. Z nadaljnjim izobraževanjem pa lahko pridobi naziv ekonomski tehnik.

Tudi bolnišnice vsak mesec razpišejo več prostih delovnih mest za administratorje

Tudi slovenske bolnišnice, zdravstveni domovi in zasebni zdravstveni delavci imajo vsak mesec razpišejo več prostih delovnih mest za administratorje. Če vas morda zanima področje medicine in zdravja ter ste si vedno želeli delati v družbi zdravnikov, fizioterapevtov, reševalcev, zdravstvenih tehnikov in drugega medicinskega osebja, vam svetujemo, da se prijavite na prosta delovna mesta administracija. Delovno mesto administratorja v zdravstvu je namreč eden od bolj številčno zastopanih poklicev v primarnem (zdravstveni domovi) in sekundarnem zdravstvu (bolnišnice). Delo administratorja v zdravstvu pa zajema: samostojno naročanje pacientov na preglede – telefonsko in pisno, sprejemanje pacientov in samostojno informiranje, prejemanje zdravstvenih kartic ob obisku pacienta, pripravo zdravstvene dokumentacije in arhiviranje, posredovanje zdravstvene administracije ustreznim inštitucijam, vodenje evidence o pacientih in še več. 

administrator bolnišnice

Spletna stran Workforce

Če si torej tudi vi želite opravljati delo administratorja, potem vam toplo priporočamo, da si ogledate prosta delovna mesta administracija. Vse kar morate storiti je, da obiščete spletno stran Workforce.si in v prazen okvirček »iskanje« vpišete delo, ki ga želite opravljati. Potem se vam bodo odprla vsa prosta delovna mesta administracija, ki so trenutno na voljo. Vsekakor izberite tudi kraj, kjer želite opravljati tovrstno delo. Izberite najbližjo možno lokacijo za opravljanje tega dela. Kliknite na napis »prijavi se«, izpolnite obrazec in pošljite prijavo. 

prosta delovna mesta administracija

V podjetju Workforce vsem iskalcem zaposlitve in poslovnim partnerjem, ki se obrnejo na njih, ponujajo široke storitve in rešitve po meri. Te so koristne za obe strani. Vedite, da je zaščita njihovih strank in vsekakor tudi strokovnjakov eden izmed ključnih del njihovega poslovanja. To je izredno pomembno, saj se na ta način gradi zaupanje med podjetjem in posamezniki ali ostalimi podjetji. Njihov program zagotavljanja skladnosti poslovanja je oblikovan skladno z zakonom. Hkrati pa zagotavlja še najvišje standarde zaupnosti in po potrebi preglednosti na vseh področjih delovanja. Mi vam predlagamo, da se za pomoč pri iskanju novega delovnega mesta obrnete na njih! Prepričani smo, da boste skupaj z njimi poiskali pravo rešitev za vašo poklicno pot. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *