Citroen Berlingo

Citroen Berlingo je zagotovo pravo vozilo za prosti čas. Ne verjamete? Potem je skrajni čas, da se z njim odpeljete na testno vožnjo. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili novi Citroen Berlingo, ki vas bo zagotovo navdušil s svojo prostornostjo in praktičnostjo. V kolikor želite izvedeti več o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Citroen Berlingo

Citroen kot ustanovitelj segmenta vozil Berlingo za prosti čas že od leta 1996 izdeluje te kakovostne, prostorne in udobne avtomobile. Tudi novi Citroen Berlingo ohranja vse te karakteristike oziroma adute prejšnjih generacij, poleg tega pa ponuja še veliko več modernih funkcij.

Kakšne prednosti vam ponuja Citroen Berlingo

Omenjeno vozilo prinaša inovativen, drzen odgovor tudi z vidika dizajna in modularnosti. Ali ste vedeli, da Citroen Berlingo nudi tudi zelo veliko možnosti za individualizacijo podobe? Ponaša pa se tudi s številnimi drugimi aduti, kot na primer: številnimi odlagalnimi mesti, večnamensko streho najnovejše generacije, novim izborom barv in materialov za različne kombinacije notranjosti, izjemno modularnostjo s tremi zadnjimi in preklopnimi individualnimi sedeži ter izčiščenim prostorom. Citroen Berlingo je res očarljiv s svojim drznim in odločnim karakterjem, dinamično oblikovano karoserijo in elegantnimi ter barvnimi detajli.

Rezultat iskanja slik za Citroen Berlingo

Robustna in inovativna morfologija

Kot smo že omenili je ta avtomobil legenda med vozili za prosti čas. Ima namreč robustno in inovativno morfologijo. Moderen in igriv model je na voljo v dveh različnih dolžinah, in sicer: standardna izvedenka M, ki v dolžino meri 4,40 m in nova izvedenka XL, ki meri 4,75 m. Ali ste vedeli, da obe verziji dolžine omogočata prevoz vozila do 5 ali pa do 7 oseb? To je res odlično, saj lahko v tem vozilu prevažajo večje družine vse svoje člane.

Višji in krajši pokrov

Prednji del Berlingota izstopa predvsem zaradi prepoznavnih stilskih značilnosti, ko so: višji in krajši pokrov motornega prostora, prednji del v skladu z identiteto znamke Citroën in še s tako imenovanim dvonivojskim svetlobnim podpisom ter naprej pomaknjenim vetrobranskim steklom, ki nudi še več prostora in svetlobe. Naj še poudarimo, da obliko karoserije nadgrajujejo nosilni drogovi strešnega prtljažnika in dizajnerski elementi Airbump, ki ponujajo njegov robusten videz ter obenem zelo dobro ščitijo karoserijo.

Rezultat iskanja slik za Citroen Berlingo 2021 inside

Katere barve lahko izbirate

Ali ste vedeli, da omenjeno vozilo ponuja zelo pestro ponudbo barv karoserije? Med njimi so naslednje barve: peščena Sable, siva Artense, siva Platinium, črna Onyx, modra Nuit, črna Perla Nera, črna Onyx, bela Banquise ter nova barva rjava Cuprite. Kar  24 možnosti barvnih kombinacij vam ponujajo! Najboljše pa je to, da individualizirano podobo lahko poudarite z barvnim paketom opreme in barvnimi dodatki, in sicer v beli ali oranžni barvi okoli prednjih meglenk ali pa na bočnih letvicah.

Citroen Berlingo barve

Naj še omenimo, da se omenjeno prevozno sredstvo ponaša z dizajnersko armaturno ploščo z izčiščenimi linijami, na kateri se nahajajo še številna odlagalna mesta. Tudi nad potniškim prostorom boste naravnost navdušeni, saj nudi visok položaj za vožnjo. Kombinacija notranjosti XTR je na voljo v tkanini Wild Green, ki ima v predelu sedežnih naslonjal trak oranžne barve. V podjetju Citroen so razvili celovit program, ki je namenjen zagotavljanju splošnega udobja brez primere vseh potnikov v vozilu. Tako imenovani program CITROËN ADVANCED COMFORT® ponuja inovativne, tehnološke in inteligentne rešitve v službi dobrega počutja.

Udobna vožnja

Citroen Berlingo ponuja globalni pristop k udobju ter napredno udobje za popolno brezskrbnost. Ker je del zgoraj omenjenega programa (Advanced Comfort) nudi optimalno kakovost vožnje, kar pomeni, da se lahko čisto vsako potovanje z njim prelevi v trenutke skupnih užitkov s potniki, in sicer po zaslugi udobnih sedežev, vzmetenja in zvočne izolacije na precej visoki ravni.

Citroen Berlingo 2021

Dobro je vedeti, da se ta avtomobil ponaša še z zelo dobro osvetljenim potniškim prostorom, kar pa mu omogočajo velika stekla vse naokoli vozila. Za še več svetlobe pa bo zagotovo poskrbela panoramska steklena streha, ki jo je možno zastreti z električnim senčnikom.

Praktičen dostop preko vočnih drsnih vrat

Sedaj vam je najverjetneje že kristalno jasno, da je Citroen Berlingo praktičen navznoter in navzven. Potnikom namreč ponuja prvovrstne možnosti za dostop preko bočnih drsnih vrat na obeh straneh in prtljažnih vrat z dvižnim steklom.

Citroen Berlingo notranjost

Tako lahko povzamemo, da to vozilo ponuja velikodušno prostornost in referenčno modularnost po zaslugi preklopnih sedežev. Prostornina prtljažnika znaša 775 litrov pri izvedenki M. Nekoliko več (1050 litrov) pa pri izvedenki XL. Vedite, da ima avtomobil skupno 186 litrov odlagalnih mest, ki so zasnovani za vsakodnevne življenjske potrebe. Poleg inteligentnih in predvsem zelo velikih predalov pa je tukaj še Modutop, s skupno odlagalno prostornino, ki znaša 92 litrov.

Zložljivi zadnji sedeži

Za še več praktičnosti pa so tu še zložljivi zadnji sedeži. Slednje lahko zložite na dva načina, in sicer: vsakega posebej ali pa vse skupaj do tal. Tako namreč lahko na enostaven način pridobite želeno konfiguracijo in prostornost potniškega prostora.

Zložljivi zadnji sedeži

Zloženi sedeži so namreč popolnoma zravnani s tlemi v ravno površino. Tudi v zadnjem delu se lahko polica za prtljago nastavi v dveh položajih: standardno visoki poziciji in vmesni poziciji za razdelitev prtljažnika v posamezne predelke. Ali ste vedeli, da lahko polica za prtljago nosi do 25 kg težak tovor? Tako je lahko enostavno dostopna preko odprtega zadnjega stekla na prtljažnih vratih. Za še večjo praktičnost se lahko polica tudi pospravi na hrbtišča zadnjih sedežev.

Glavne prednosti – lep videz, praktičnost in prostornina

Sedaj pa smo vas najverjetneje že zagotovo vsaj malce navdušili nad tem edinstvenim prevoznim sredstvom, kajne? Citroen Berlingo namreč združuje lep videz, praktičnost, prostornost z modernimi ter vsakodnevno uporabljenimi tehnologijami.

Glavne prednosti

Ponuja najboljše, kar si sploh lahko zaželite. Predlagamo vam, da se odpeljete z omenjenim avtomobilom na testno vožnjo in tako preizkusite udobje ter varnost, ki vam jo ponuja. Mi vam zagotavljamo, da vam ne bo žal, temveč boste navdušeni in pozitivno presenečeni!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *