Opel Vivara

Opel Vivara je zgleden profesionalec z odlično vidljivostjo v vse strani. To vozilo ima namreč dvignjeno kabino, ki jo obkrožajo številna stekla. Za prav poseben pečat oziroma vtis zunanjosti pa poskrbijo kromirane prednje rešetke na maski hladilnika in pa prepoznavni žarometi z dnevnimi lučmi. Na voljo so s prefinjeno tehnologijo LED. Dokler tega vozila dejansko ne vidite, sploh ne veste, kaj zamujate! Njegova zunanjost resnično očara. 

Opel Vivara

V kolikor želite izvedeti še več informacij o vozilu Opel Vivara, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste izvedeli veliko koristnih podatkov o tej tematiki. 

Opel Vivaro Notranjost

Poleg zgoraj omenjene zunanjosti pa boste navdušeni tudi nad notranjo dovršenostjo Opel Vivare. Za lepši videz in večjo trpežnost so povsod uporabljeni vrhunski materiali. Izboljšali so tudi ergonomijo notranjosti, zato lahko sedite udobneje, vsi krmilni elementi pa so na dosegu vaših rok. To je res tako zelo praktično! Zavedajte se, da je povsod v kabini zagotovljena optimalna raven udobja in nadzora. Vsi našteti elementi vplivajo na privlačen videz, prijetno počutje in predvsem odlično delovanje. Opel vivara je izdelan za trdo delo, zato je kabina inteligentno zasnovana in kar prekipeva od dovršenosti ter praktičnih idej. Vse to pa vam bo zagotovo pomagalo pri opravljanju svojega dela, v vaši »pisarni na kolesih«. Ali veste, da lahko svojega Opel Vivara tudi obarvate? To pomeni, da lahko izbirate med 11 različnimi osnovnimi kovinskimi barvami. Eleganten in obenem garaški fugon bo dopolnil dinamiko vašega poslovanja in tudi življenjskega sloga!

Opel Vivaro Notranjost

Dodatna oprema

Opel Vivara je lahko za doplačilo opremljen celo s tovarniško vgrajeno alarmno napravo. Slednja je bila za ta model vozila razvita v skladu s priporočili Raziskovalnega centra za zavarovanje vozil  v Thatchamu v Veliki Britaniji. Aktivira se, če želi posameznik nasilno vstopiti v vozilo. V tem primeru se oglasi hupa, luči pa začnejo utripati. Naj še omenimo, da deluje tudi pri odklopljenem akumulatorju, saj ima popolnoma svoj vir napajanja. Tako imenovano selektivno zaklepanje vrat omogoča neodvisno odklepanje kabine in prostora za tovor.

Preberite tudi:

Vidljivost

Kot smo že omenili, vozilo omogoča zelo dobro vidljivost. Zunanji vzvratni ogledali z dvojnim zrcalom zmanjšata mrtvi kot, posebno spodnje zrcalo pa zagotavlja dodatno vidljivost med prehitevanjem. Poleg tega asferični zunanji del poskrbi za boljšo vidljivost na večjih razdaljah. Edinstveno širokokotno ogledalo za zaznavanje mrtvih kotov je še ena izmed zanimivih praktičnih možnosti, ki prispevajo k večji varnosti. To ogledalo je nameščeno na sovoznikovem senčniku in ga je mogoče premakniti tako, da voznik vidi območje mrtvega kota, kar pa prispeva k boljši vsestranski vidljivosti. 

zrcalo za mrtvi kot

Specifikacije motora

Opel Vivra ponuja večjo moč in manjšo porabo! To vozilo je na voljo s široko paleto motorjev, ki imajo napredno pogonsko tehnologijo. Zagotavljajo pa tudi izjemno varčno porabo. Tako lahko izbirate med petimi naprednimi motorji, ki so skladni s standardom Euro 6 s tehnologijo BlueInjection in sistemom Start/Stop za manjše stroške in emisije: od motorja 1.6 CDTI Turbo s 70 kW (95 KM) do motorja 1.6 CDTI BiTurbo s 107 kW (145 KM). Najverjetneje veste, da manjše emisije znižajo davke in pozitivno vplivajo na okolje.

Do 36 mesecov jamstva

Več kot odlično se izkaže tudi Oplova tovarniška garancija, ki pa je dopolnjena z jamstvom in vključuje: 24-mesečno garancijo in 36-mesečno jamstvo (to pa velja do 150.000 prevoženih kilometrov), 12-letno protikorozijsko garancijo in še Oplovo pomoč na cesti v prvih petih letih v več kot 40 državah sveta. Po celotni Evropi se he razširilo omrežje z več kot 3000 specializiranimi servisnimi delavnicami, ki bodo kadarkoli poskrbeli za vaš jekleni konjiček.

Ne čakajte več in si še danes oglejte to vozilo. Poleg tega ga lahko odpeljete tudi na testno vožnjo in tako preizkusite njegovo delovanje in obnašanje na cesti. Mi vam zagotavljamo, da boste nad njim izredno navdušeni!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *