Ploščice imitacija lesa

Ploščice imitacija lesa

Ploščice imitacija lesa so v zadnjih letih postala pravi modni hit. Vendar daleč od tega, da bi bile samo to. Poleg modnega hita so tudi prodajni hit, saj jih vedno več ljudi uporabi pri oblikovanju svojega stanovanja ali hiše, ter tako poskrbi, za celostno podobo.

Ploščice najdemo v izvedbi keramičnih ploščic. Najpogosteje pa ta videz uporabljamo na talnih ploščicah. Veliko večkrat, kot pa na stenskih ploščicah.

Ploščice imitacija lesa v kopalnici

Ploščice imitacija lesa v kopalnici nam ponujajo vzušje narave. S tem dobimo prijeten občutek bivanja. V kolikor pa imate v svojem stanovanju veliko pohištva iz lesa je kopalnica lahko pika na i skrbno načrtovanemu izgledu vašega doma.

Ploščice imitacija lesa hrast

Ploščice imitacija lesa hrast so poskrbele za večjo ibiro pri izgledu lesa. Tako, kot lahko pri izbiri parketa najdemo parket od različnih dreves, so izdelovalci keramičnih ploščic poskrbeli za različne imitacije. Hraste je tako eden izmed najbolje prodajanih imitacij lesa.

Nič ne navadnega, če upoštevamo, da je parket hrasta prav tako v vrhu prodaje. Predvesm zaradi svoje trpežnosti in dolgotrajne uporabe.

Ploščice imitacija lesa zunanje

Ploščice imitacija lesa zunanje bodo poskrbele, da se bo tudi vaša okolica zliza z vašo novo hišo. Zakaj pa se vedno več odloča za zunanje ploščice z imitacojo lesa?

Odgovor je zelo preprost. Zunaj je veliko naravnih vplivov, ki skrbijo za hitrejšo obrabo lesa, kakor doma. Naj bojo to drobni kamenčki, ki bodo počasi ribali les, dež, ki ga bo namočil…. Prav zaradi tega pa so postale ploščice z imitacijo lesa zunaj odlična izbira za urejanje vašega doma.

ploščice imitacija lesa
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *