Ploščice za kuhinjo lahko najdete na povezavi, ki smo vam jo posredovali v začetku članka.

V gospodinstvu že od nekdaj uporabljamo različno keramiko. Ploščice za kuhinjo v primerjavi z drugimi materijali, ki jih lahko uporabimo v Kuhinji, predstavljajo ogromno prednost uporabe.

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o notranji in zunanji keramiki omenjenega podjetja. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Velikosti in dizajn

Ploščice za kuhinjo lahko najdemo v različnih velikostih in izgledih. V zadnjem letu so tako izredno uporabne različne imitacije ploščic. Najbolj prodajane so ploščice imitacija lesa in ploščice imitacija kamna. Čeprav ploščice imitacija marmorja ne najdemo tako velikokrat v kuhinji, se nekateri odločajo tudi za takšno barvo.

Vrhunski dizajn

Ploščice za kuhinjo najdemo kot stenske ploščice in talne ploščice. V primerjavi z parketom, ki se prav tako lahko uporabi v kuhinji, pa imajo ploščice veliko prednoti, ki jih je smiselno izpostaviti.

Ploščice so odporne na vodo in vlago. V kuhinji je potrebno tla in ostalo kuhinjsko površino dnevno čistiti. Prav tako se skoncentrirano gibljete na določenih površinah. Zaradi tega lahko pri parketu pride do obrabe na zgolj določenih točkah. Prav tako pa ima večjo možnost, da se parket ob vsakodnevnem stiku z vlago in vodo “napihne”.

Kombinacija z ostalimi prostori

Ker so vam na razpolago različne barvne kombinacije, ki jih morate kombinirati tudi z ploščicami v ostalih prostorih vam predlagamo, da se opravite v prodajalno, kjer so specializirani za keramične ploščice. Eno imed takšnih podjetji je tudi Top Keramika, kjer vam bodo nudili kvalitetno svetovanje pri nakupu notranje keramike in zuanje keramike.

V kolikor gradite hišo ali prenavljate stanovanje, boste potrebovali različne modele keramičnih ploščic. Predlagamo vam, da celoten nakup opravite podjetju Top Keramika, kjer vam bodo nudili dodaten popust v primeru količinskega nakupa.

Ne spreglejte tudi njihove ponudbe keramike outlet, kjer boste našli znižane artikle z več kot 50 % nižjo ceno!

ploščice za kuhinjo

Ploščice za kuhinjo v podjetju Top Keramika

Ploščice za kuhinjo si lahko ogledate na spletni strani podjetja Top keramika. Tam so za vas pripravili kvalitetne ploščice za kuhinjo, kopalnico, shrambo, balkon, teraso in še za ostale prostore. Poleg tega pa imajo v kategoriji zunanje keramike pripravljene tudi ploščice za stopnišče. Gre za izredno kvalitetne modele, ki jih proizvajajo v Italiji. Zgoraj omenjeno družinsko podjetje pa jih v Sloveniji prodaja že vse od leta 2008. Od takrat pa do danes se trudijo, da bi s svojim delom in ponudbo čim bolj zadovoljili cenjene stranke. 

Ploščice za kuhinjo

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o notranji in zunanji keramiki omenjenega podjetja. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Izjemen vpliv na izgled

Ploščice za kuhinjo lahko bistveno vplivajo na izgled vašega gospodinjskega prostora. Če vam bo kuhinjski prostor všeč, boste zagotovo z večjim veseljem pripravljali jedi in pekli piškote za svoje najbližje. To pa seveda pomeni, da morate izbrati primerne ploščice, ki bodo v kombinaciji z ostalim pohištvom in predmeti v prostoru. V kolikor ste ljubitelji naravnih materialov, vam bodo zagotovo všeč ploščice z imitacijo lesa, betona, različnih tkanin in še druge. Ploščice so namreč v primerjavi z drugimi naravnimi materiali dosti bolj odporne in imajo posledično tudi daljšo življenjsko dobo.

Top Keramika

Porcelanogres ali granitogres?

V zgoraj omenjenem podjetju prodajajo ploščice, ki so narejene iz porcelanogresa ali granitogresa. Takšna sestava jim omogoča, da imajo le najbolj pozitivne lastnosti. Med njimi so: odpornost proti obrabi, poškodbam, vlagi in trdovratnim madežem. Poleg tega pa jih je izredno enostavno tudi očistiti. Ta čiščenje potrebujete le mokro krpo in pa čistilo. Slednje ne sme biti jedko, saj lahko v tem primeru povzroči uničenje ali poškodbo površine keramike. Predlagamo vam, da uporabljate blaga čistila!

Kaj še čakate, hitro pokukajte na spletno stran omenjenega podjetja in izberite najljubšo notranjo keramiko, ki lahko prav kmalu krasi in olepša vašo kuhinjo! 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *