Študentski servis Ajdovščina

Študentski servis Ajdovščina so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik najpogosteje vpišejo iskalci študentskega dela v okolici omenjenega kraja. V kolikor tudi ti iščeš podobno delo, ti svetujemo, da nadaljuješ z branjem. V nadaljevanju tokratnega članka bomo na kratko predstavili študentski servis Ajdovščina. 

Študentski servis Ajdovščina

V par klikov do študentskega dela

Omenjeni servis lahko najdeš na naslovu: Župančičeva ulica 8a. Za vse obiskovalce imajo svoja vrata poslovalnice odprta vsak dan v tednu, in sicer med 9. in 15. uro. Za vsa vprašanja so dosegljivi tudi na telefonski številki 05 364 30 30. Poleg tega pa jim lahko pišeš še na elektronski naslov, in sicer: ajdovšč[email protected]. Prijazno in strokovno podkovano osebje ti bo z veseljem pomagalo pri iskanju primerne študentske zaposlitve.

Mjob

Če pa boš kliknil na zgornji odebeljeni napis, pa se boš znašel na spletni strani podjetja Mjob. Tako lahko sam določiš posamezne parametre za počitniško delo, kot so regija, vrsta dela, urna postavka in še nekatere ter izbereš delo, ki ti najbolj ustreza. Slednje je zelo pomembno, saj tako med samim opravljanjem dela čas hitreje mine. 

Mjob študentski servis

Prijava na študentski servis

Predlagamo ti tudi, da se brezplačno registriraš na Moj Mjob. Gre namreč za spletno aplikacijo študentskega servisa Ajdovščina, ki ti omogoča 24-urno storitev čisto vse dni v letu. Vedi, da ti ta spletna aplikacija omogoča naslednje:

  • dnevno pregledovanje prostih del z vsemi podatki delodajalca,
  • oblikovanje lastnega profila z izpolnitvijo obrazca “Delo zame”,
  • pregled in iskanje prostih del, ki ustrezajo tvojim pričakovanjem in izkušnjam (to je omogočeno z določitvijo posameznih parametrov),
  • naročanje napotnic (te so lahko enkratne ali stalne),
  • stalni pregled zaslužkov,
  • spremljanje dohodnine,
  • koriščenje ugodnosti in še veliko več…
Prijava na študentski servis

Delo krepi človeka

Zavedaj se, da se boš preko omenjenega dela ogromno naučil, si pridobil nove izkušnje, zagotovo pa boš spoznal tudi nove prijatelje. Današnji članek pa naj zaključimo le še z mislijo, ki pravi: »Delo krepi človeka!«

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *