Opel Corsa

Opel Corsa lahko vaše zabavne vsakodnevne vožnje popestri še z osupljivimi tehnologijami velikih avtomobilov. Gre namreč za nemško mestno vozilo, ki je več kot odlično pripravljeno na prihodnost. Če bi želeli izvedeti, s katerimi lastnostmi, opremo, elementi in drugimi funkcijami Opel Corsa navdušuje, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem. V nadaljevanju današnjega članka smo namreč na enem mestu za vas pripravili nekaj najbolj pomembnih informacij o tem jeklenem konjičku. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Opel Corsa

Nova Opel Corsa

Najprej vas moramo obvestiti, da je Opel Corsa od sedaj na voljo z velikim prtljažnim prostorom, ki ima prostornino kar 309 litrov. Gre za precej veliko prostornino, v katero lahko zložite precej stvari. To je še posebej pomembno za vse tiste, ki imate doma dojenčka. Njegov voziček namreč lahko brez težav spravite v prtljažnik. V primeru, da imate veliko prtljage, pa lahko zadnje sedeže tudi poklopite in si tako zagotovite še več dodatnega prostora v zadnjem delu.

Nova Opel Corsa

Panoramska vzvratna kamera

Poleg tega vozilo navdušuje tudi s panoramsko vzvratno kamero. Slednja je še posebej priljubljena pri vseh tistih, ki imajo sicer večje težave z vzvratno vožnjo. Panoramska vzvratna kamera omogoča bolj varno in preprostejše parkiranje (to je še posebej pomembno v mestih in na nekaterih ozkih parkiriščih).

Opel Corsa - Panoramska vzvratna kamera

Naj še enkrat poudarimo, da  vzvratna kamera zagotavlja 180° tlorisni pregled nad območjem za vami in tudi ob vami. Zagotavljamo vam, da boste precej hitro tudi vi vozili vzvratno kot profesionalci! Tudi pri običajnem parkiranju s tem vozilom zagotovo ne boste imeli težav. Opel Corsa namreč ponuja zares preprostejše parkiranje. Napredni parkirni pomočnik lahko zaznava ustrezno parkirno mesto in prevzame usmerjanje z vašim volanom. Vse kar morate storiti vi je to, da boste poskrbeli le za pospeševanje in zaviranje.

Tristopenjsko ogrevanje sedežev

V vozilu imate tudi možnost tristopenjskega ogrevanja sedežev. Ta funkcija lahko vas in vašega sovoznika ter ostale potnike razvaja predvsem v mrzlih dneh. Na voljo pa je še ogrevan bolan, ki poskrbi za tople dlani. Verjamemo, da bi se tudi vi lahko precej hitro navadili na tako prijetne funkcije, ki jih ponuja Opel Corsa.

Tristopenjsko ogrevanje sedežev

Opel Corsa GS Line

Če si želite drzen in športen nastop vašega jeklenega konjička, potem je kot nalašč za vas narejena Opel Corsa GS Line z značilnim oblikovanjem prednjega in tudi zadnjega odbijača. Sestavlja ga še kromirana izpušna cev in tudi edinstvena platišča. Videz tega vozila je zares drzen in bo marsikoga pustil brez besed! Rdeči poudarki notranjosti, vrhunsko oblikovani in udobno narejeni športni sedeži, temna obloga stropa in še športne stopalke iz zlitine – vse to ponuja Opel Corsa GLS Line.

Opel Corsa GS Line

Slednja pa z videzom navduši prav tako kot tudi z vožnjo. Vozilo je opremljeno z IntelliLux LED® matričnimi žarometi, ki bodo poskrbeli za to, da boste dobro videli in boste odlično vidni. V svojem segmentu zagotavljajo odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi, in sicer brez slepljenja drugih (nasproti vozečih) voznikov. Tako lahko uživate v izjemni osvetlitvi v vseh situacijah.

Samodejni regulator hitrosti – ACC

Na tem mestu ne smemo mimo samodejnega regulatorja hitrosti (t.i. ACC), ki vam omogoča vožnjo brez stresa. S samodejnim pospeševanjem in tudi upočasnjevanjem ves čas ohranja dovolj varno razdaljo do tistega vozila, ki vozi pred vami. Avtomobil še ponuja pomoč pri ohranjanju voznega pasu in opozarja na zapuščanje voznega pasu. Vse to in seveda še veliko več! Tudi vi lahko uživate še v intuitivni in preprosti uporabi informativno-razvedrilnega sistema ter tako preprosto ostanete osredotočeni na promet! Povsem digitalni sklop instrumentov bo namreč poskrbel za to, da bodo podatki o hitrosti, navigaciji (in še o marsičem drugem) zares prav tam, kjer si najbolj želite – torej pred vašimi očmi.

Samodejni regulator hitrosti - ACC

Za še več informacij o tem izjemno priljubljenem novem jeklenem konjičku pa kliknite na zgornji odebeljeni napis.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *