Rabljena vozila Trbovlje so za vas pripravili na različnih točkah v občini Trbovlje. Mi pa vam bomo namesto rabljenih vozil Trbovlje v tokratnem članku predstavili nekaj kratkih informacij o podjetju Avtotehnika Celje. Slednja se nahaja dobrih štirideset minut stran iz omenjene občine. Vsi tisti, ki med rabljenimi vozili Trbovlje ne boste našli pravega avta, ste vljudno vabljeni, da obiščete omenjeno avtohišo v Celju. Prijazno vas tudi vabimo, da nadaljujete z branjem tokratnega članka.

rabljena vozila trbovlje

Avtotehnika Celje ima trenutno zaposlenih 52 oseb, med katerimi so izkušeni in strokovno usposobljeni mehaniki. Slednji pri svojem delu uporabljajo le najsodobnejšo opremo, orodje, naprave in druge pripomočke. Vsa rabljena vozila pregledajo po kar 103. kontrolnih točkah, nanje pa dajejo 12-mesečno jamstvo. Ukvarjajo se tudi z avtoličarstvom. V primeru, da vas je na cesti presenetila toča ali pa je na vaš avto padlo drevo oziroma kaj drugega in povzročilo škodo na vozilu, vam svetujemo, da se za popravilo škode odločite v čim krajšem času. To je pomembno predvsem zaradi vaše varnosti! Z ličarskimi materiali in homologirano opremo bodo mehaniki opravili visokokakovostno popravilo. Pri tem bodo v vaše vozilo (po potrebi) vgradili le originalne nadomestne dele, ki so najbolj zanesljivi in preverjeni. Vse to pa jim omogoča karoseriska delavnica. K njim lahko pripeljete rabljene ali nove avtomobile, saj bodo po končanem popravilu eni ali drugi popolnoma prenovljeni. Njihov izgled pa bo kot nov!

Zaposleni vam bodo pomagali tudi pri postopku ocenitve škode na vašem vozilu. Vso potrebno dokumentacijo in postopke bodo skupaj z zavarovalnico poskušali urediti v kar se da kratkem času, s tem pa vam bodo olajšali skrbi. Na tem mestu vas tudi obveščamo, da se lahko vi (v času popravila škode na vašem prevoznem sredstvu) dogovorite za nadomestno vozilo, ki vam ga bodo brez težav pripravili in »posodili« v Avtotehniki Celje.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *