Opel Grandland X

Opel Grandland X je trenutno zelo priljubljeno vozilo, saj je dominantno, suvereno in pripravljeno na vse pustolovščine! Z več kot vrhunskimi tehnologijami in osupljivim oblikovanjem Opel Grandland x navduši in pritegne vsak pogled.

Opel Grandland x

V nadaljevanju tokratnega članka vam predstavljamo še veliko več aktualnih in zanimivih informacij ter podatkov o vozilu Opel Grandland x. V kolikor želite izvedeti več o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Kaj vse nam ponuja Opel Grandland x

Najprej vam bomo predstavili zunanjost. Ta zanimivi SUV pritegne poglede z izrazitimi potezami, »mišičasto postavo« in športnim zanosom. Dovršen in posledično popoln je iz vsakega zornega kota, zunaj in znotraj! Tudi na nekoliko bolj grobih cestah boste uživali, saj vas bodo obdajali mehki in vrhunski materiali. Sedišča so oblikovana po meri telesa, notranjost pa je še posebej prilagodljiva.

Opel Grandland x

V avtomobilu Opel Grandland x boste našli več kot idealno zavetje! Izbirate lahko med elegantno streho v drugi barvi ali pa izberite panoramsko streho! Poleg tega vam bodo zagotovo všeč tudi usnjeno oblazinjeni sedeži in volanski obroč. V ponudbi pa je še ambientalna osvetlitev. Predlagamo vam, da izberete stopnjo opreme Ultimate za najbolj razkošno izkušnjo.

Dodatna oprema

Kot smo že omenili, lahko izberete dodatne funkcije, ki vam najbolj ustrezajo. Med njimi so elegantna streha v kateri drugi barvi ali pa panoramska streha za lepši razgled. Tako se boste še bolj veselili sončnih dni! V kolikor želite, da bo vaš Opel Grandland x še bolj sijajen, izberite športno diamantno brušena 19-palčna dvobarvna platišča iz lahkih kovin.

Dodatna oprema

Asistenčni sistemi v Opel Grandland X-u

Naj poudarimo, da je na voljo tudi avtonomna generacija sistemov za pomoč vozniku. Slednja preverja dogajanje v prometu in avtomobilu zagotavlja varnostno območje za maksimalno sprostitev in še za minimalno tveganje. Oplovi asistenčni sistemi in tudi pomočniki so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki sicer veljajo za vsak sistem. Voznik je namreč vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji. Sistem z zvočnim signalom opozori voznika na nevarne situacije.

Oplovi asistenčni sistemi

Kako deluje Oplov asistenčni sistem

V primeru, da se drug avto ali pešec preveč približata, zmanjša hitrost ali pa povsem ustavi vozilo. Ta avtomobil vas bo varoval v vsaki situaciji, saj ima številne tehnologije, ki poskrbijo za preprostejšo in predvsem varnejšo vožnjo kot kadarkoli prej. Na tem mestu vam predstavljamo še naslednje pomembne elemente, ki bistveno prispevajo k varni vožnji v jeklenem konjiču.

Kako deluje Oplov asistenčni sistem

To so: sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (pomaga vam, da se izognete trčenju, saj z zelo nežnim pomikom volana prepreči, da bi vozilo nenamerno zapeljalo iz določenega voznega pasu), opozarjanje na spremembo voznega pasu (znova pomaga pri preprečitvi nezgode z opozarjanjem voznika z zvočnim signalom in prikazom opozorila), opozarjanje na mrtvi kot (torej ultrazvočni senzorji nadzirajo dogajanje v okolici; optični signal opozori voznika, če so v mrtvih kotih predmeti, ki se premikajo), sistem s senzorjem za zaznavanje utrujenosti voznika (gre za to, da sistem analizira čas in smer vožnje ter glede na stopnjo motenj poskrbi za opozorilo).

Ogrevanje sedežev

Za še večje udobje med vožnjo pa bodo poskrbeli tudi ogrevani sedeži. Razvajajte sebe in sopotnike s toplimi prednjimi in zadnjimi sedeži. Poleg tega pa se lahko odločite tudi za ogrevanje volanskega obroča. Za delovanje pritisnite na tipko in si prijetno pogrejte dlani na volanskem obroču. Nikakor pa ne pozabite niti na ogrevano vetrobransko steklo Therma Tec. Sneg ali led se bosta izredno hitro stopila! Odločite pa se lahko še za ogrevani zunanji ogledali. Si predstavljate… Nič več strganja ledu! Zelo hitro pa boste dosegli odlično preglednost, kar je ključnega pomena za varnost v avtomobilu in za varno vožnjo na cesti. Z naštetimi možnostmi boste odtalili še tako zelo hud mraz in ogreli svoje telo.

Opel Grandland x ogrevanje sedežev

V kolikor smo vas navdušili nad avtomobilom Opel Grandland x, vam svetujemo, da ga preizkusite tudi na testni vožnji. O tem povprašajte v podjetju Avtotehna VIS

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *