Avtotehna VIS je zelo znano podjetje, ki ima svoj sedež kar na petih lokacijah po celotni Sloveniji. Njihovo poslovno enoto boste našli v Ljubljani (Celovška cesta 228), v Kranju (Cesta Staneta Žagarja 53a), v Škofji Loki (Grenc 37), Grosupljem in Istra avtu v Kopru. Pri Avtotehni VIS so pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila Opel, Chevrolet, Peugeot in Citroën. Njihova najnovejša ponudba storitev obsega prodajo rabljenih vozil vseh znamk. Poleg tega ponujajo še jamstvo in prodajo nadomestnih delov, dodatne opreme, vulkanizerske storitve (s prodajo in hrambo pnevmatik) ter kleparsko-ličarska popravila (in menjavo avtostekel) na prevoznih sredstvih različnih znamk. 

Avtotehna VIS

Njihov glavni cilj je ta, da strankam ponujajo čim bolj celovito paleto kakovostnih storitev, ki so povezane z vzdrževanjem in uporabo jeklenih konjičkov na enem mestu. Ravno iz tega razloga so osnovne avtomobilske dejavnosti razširili še z dodatnimi storitvami, ki obsegajo:

-cenitev in prijavo škode na vašem osebnem vozilu,

-registracijo in zavarovanje avtomobilov,

-prepis lastništva,

-financiranje nakupa vozil,

-najem (nadomestnega) vozila,

-izposojo (zelo priročnega) strešnega kovčka,

-cenitev rabljenih vozil ter obenem menjavo staro za novo oziroma staro za staro in

-gotovinski odkup rabljenih prevoznih sredstev. 

Širok nabor storitev v podjetju Avtotehna VIS

Ja, v Avtotehni VIS imajo res zelo široko ponudbo vseh storitev! Poleg tega pa svoje delo opravljajo izredno strokovno, profesionalno in so pri tem zelo prijazni ter prilagodljivi. 

Širok nabor storitev v podjetju Avtotehna VIS

Za to, da lahko uresničujejo svoj glavni cilj, pa je seveda potrebna tudi dobra strategija. Slednja je povezana z njihovo željo, da bi bile stranke zadovoljne tako z njihovimi storitvami kot tudi z njihovim delom, odnosom, komunikacijo. Ravno iz tega razloga se še posebej osredotočajo na inovacije in kakovost njihovega dela. Ves čas skrbijo tudi za uvajanje najbolj sodobne in moderne tehnologije in postopkov dela. Neprestano nadgrajujejo in se razvijajo, vlagajo v strokovnost, zadovoljstvo njihovih prodajnih svetovalcev in servisnih strokovnjakov. V podjetju se torej trudijo poskrbeti tako za zadovoljstvo njihovih kupcev kot tudi za srečo njihovih zaposlenih, brez katerih ne gre. 

Razvoj podjetja

Pa naj vam na tem mestu na kratko predstavimo še razvoj podjetja. Avtotehna VIS je s svojim delovanjem začela leta 1991. Takrat je bila pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila Opel. Nekoliko več kot 12 let so se posvečali tej znamki. Tako jim je uspelo servisno-prodajno mrežo razširiti na več trgovcev po osrednji Sloveniji in na Gorenjskem. Ali veste, da je dan danes Avtetehna VIS največji zastopnik znamke Opel v Sloveniji? Ja, prav ste prebrali! Ves ta čas pa se tudi trudijo, da bi bila njihova ponudba ostalih storitev čim bolj obsežna in široka. Prodajo novih prevoznih sredstev so nadgradili s Centrom rabljenih vozil in še s prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme. Trenutno pa torej ponujajo njihovim strankam vse od nakupa do vzdrževanja vozil!

Razvoj podjetja

Kot smo že omenili, so leta 2003 postali pooblaščeni prodajalci in serviserji za avtomobile znamke Fiat. Slednje so v letih 2009 in 2011 nadomestili z znamkama Peugeot in Citroën. Leta 2004 so postali tudi koncesionar znamke Chevrolet. Vendar pozor, omenjena znamka je pred leti postala pod okriljem General Motors, ki je te avtomobile umaknila iz trga Zahodne in Srednje Evrope. Tako so v Avtotehni VIS ostali le še pooblaščeni serviser za omenjeno znamko.

V podjetju VIS imajo trenutno zaposlenih več kot 150 oseb. Le-ti svoje delo opravljajo v petih poslovnih enotah, ki smo jih našteli že zgoraj. Zavedajo se, kako zelo so pomembni primerni pogoji za delo in dobro počutje ter zadovoljstvo med zaposlenimi. Ravno zato v družbi že več kot 25 let stremijo k temu, da za svoje zaposlene ustvarjajo čim bolj pozitivne in stimulativne razmere za delo. Ob vsem tem pa svoje sodelavce spodbujajo še k doseganju nadpovprečnih delovnih rezultatov s ciljno usmerjenim sistemom ravnanja in razvoja.

Vabljeni v Avtotehno VIS!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *