Citroen C3

Citroen C3 je tematika, o kateri bomo pisali v tokratnem članku. V kolikor želite izvedeti na enem mestu največ aktualnih podatkov in informacij o novem Citroen C3 avtomobilu, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste izvedeli veliko zanimivega!

Citroen C3

Novi Citroen C3 je izredno ugoden, saj boste zanj odšteli od 13. 250 evrov. Cena bo nekoliko višja, v kolikor boste želeli doplačati več dodatne opreme in ostalih elementov. Citroen C3 je limuzina z navdihujočim videzom, saj ga odlikuje edinstveni, specifični dizajn. S svojimi kar 97. kombinacijami za individualizacijo podobe zunanjosti ni niti enak niti podoben nobenemu izmed katerih koli drugih vozil.

Novi C3

Kar pa se tiče udobja lahko zapišemo, da ima omenjeni avtomobil nove sedeže Advanced Comfort in še napredno vzmetenje. Z njimi pa se v svoji kategoriji uvršča na prvo mesto. To moderno in predvsem izredno povezljivo vozilo je opremljeno z dvanajstimi sistemi za pomoč pri vožnji, ki vsak dan nekoliko poenostavijo bivanje oziroma čas v vašem vozilu.

Nov dizajn Citroena C3

Za še večjo raznolikost pa poskrbi novi dizajn. Citroen C3 bo zaradi stilske zasnove in edinstvene morfologije spreobrnil uveljavljene zapovedi svojega že nekoliko stereotipnega segmenta oziroma načina. Izredno drznim stilskim potezam prenovljenega sprednjega dela se pridružujejo še novi žarometi na diode LED. Poleg tega pa so prisotna tudi nova 16- in 17-palčna litna platišča in nove zaščitne obloge Airbump.

dizajn Citroena C3

Slednje pa avtomobilu dajejo še bolj robusten videz. Lahko bi zapisali, da novi Citroen C3 naznanja nov korak na področju stilskega oblikovanja vozil iz (dosedanjega) prodajnega programa Citroen. Nekoliko bolj dinamičen in izrazen prednji del navdih črpa iz konceptnega vozila CXPERIENCE. Na tem mestu lahko omenimo, da je pri tem avtomobilu mogočih kar 97 barvnih kombinacij zunanjosti. To pomeni, da lahko vsakdo sestavi individualno podobo svojega vozila čisto po lastni želji.

Barva

Naj še omenimo, da se bodo bo sedaj razpoložljivim barvam karoserije (te so: (črna Perla Nera, siva Acier, siva Platinium, peščena Sable in bela Banquise) pridružili še dve novi svetli barvi, in sicer: rdeča Elixir in pa modra Spring. Ta barvni paket predstavlja nekakšen skupek barvnih dodatkov. Vsebuje pa okrasne vstavke za prednja žarometa in še obrobe zaščitnih oblog Airbump. Za novega Citroena C3 je barvni paket na voljo v modro smaragdni barvi Emeraude, ki se bo kot nova barva pridružila beli, rdeči in še črni. To pa je res odlično, kajne?

Citroen C3 barva

Kot smo že omenili je novi Citroen C3 na voljo z novo najbolj trendovsko smaragdno modro barvo Emeraude, barve strehe pa se ujemajo z barvo zunanjih ogledal. Slednje so tudi v kombinaciji z nalepko za zadnjo vogalno steno! Seveda pa imate možnost, da se odločite tudi za individualno podobo strehe in za svoj novi avto izberete enega izmed treh najnovejših grafičnih motivov iz ponudbe. Poleg serijske kombinacije notranjosti z izčiščenim videzom sta proti doplačilu za novega Citroena C3 na voljo še dve najnovejši kombinaciji notranjosti. Obe pa zajemata prav posebno udobno oblazinjenje sedežev in še barvite dodatke. To sta: 

  • Kombinacija notranjosti Emeraude: gre za nekoliko bolj dinamično kombinacijo notranjosti, ki se poigrava s kontrasti temnih barv in barvnimi detajli Emeraude. 
  • Kombinacija notranjosti Techwood: ta kombinacija notranjosti pa je visoko cenovnega videza z razkošnimi in na dotik mehkimi materiali, ki so izdelani po čisto posebnem, specifičnem postopku. 
CITROËN - Novi C3 Citroënova nova ofenziva

Zasnova po programu Advanced Comfort®

Za to, ker so pri Citroenu želeli zagotoviti najboljše splošno udobje, so novi Citroen C3 zasnovali po programu Advanced Comfort®. Na tem mestu naj kot zanimivost omenimo, da lahko omenjeni novi avtomobil kot čisto pravi bivalni prostor sprejme do pet potnikov. Od slej pa ponuja še več dobrega in udobnega počutja v notranjosti!

autonet • Redizajnirani Citroën C3 stiže u lipnju

Dizajn sedežev Advanced Comfort

Čisto novi omenjeni jekleni konjiček je prevzel dizajn sedežev Advanced Comfort, kar je 100 % inovacija omenjenega podjetja! Gre za razkošne sedeže, ki ponujajo veliko več udobja. Sem sodi tako vizualno kot tudi telesno udobje. Zahvala pa gre oblazinjenju z grafičnim učinkom, čvrstejšo oporo in podporo v ledvenem delu!

Advanced Comfort

Ostalo

Vedite, da vam Citroen zagotavlja vsak dan enostavno in preprosto bivanje. Njegova prednost sredinskega odlagalnega mesta je ta, da sprosti maksimalno razpoložljiv prostor v prednjem delu vozila. Poleg tega pa vam je v sprednjem delu na voljo tudi predal za drobnarije (6,25L). Tako kot pri večini avtomobilih pa se tudi v omenjenem nahajajo v prednjih vratih prostorna odlagalna mesta. Najboljše pa je to, da se vam ne bo potrebno odreči nobeni prtljagi, saj novi Citroen C2 ponuja velikodušen prtljažnik s kar 300 litri prostornine! To pa je res odlično, kajne?

Ostalo

Varnost

Za omenjeni avtomobil pa je prvič na voljo tudi izredno enostavna in pregledna ponudba povezljivih storitev, in sicer: Connect Assist (varnost in pomoč), Connect Nav (navigacija), Connect Play (informacije). Ta ponudba je nastala v sklopu programa Advanced Comfort s tem namenom, da bi zagotovili bolj enostaven in intuitiven dostop do povezljivih storitev. Obenem pa bi s tem omogočili bolj optimalno varnost, enostavnejšo navigacijo in še izboljšane izkušnje pri vzpostavljeni povezavi.

Citroen C3 - varnost

Tudi za varnost so zelo dobro poskrbeli! V avtomobilu je namreč na voljo Asistenco & SOS, to sta kar dve službi za nujne primere in pomoč. Obe sta brezplačni in na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Zagotavljajta zelo hitro posredovanje dežurnih služb v primeru okvare, slabosti ali kakršnih koli nesreč. 

Citroën C3

Vse to in še več vam ponuja omenjeni avtomobil. V kolikor se boste odločili za nakup tega vozila, vam svetujemo, da se odpravite v podjetje Avtotehna VIS. Pri njih so namreč pooblaščeni prodajalci in serviserji za avtomobile znamke Citroen, Opel in še za nekatere druge. Za vas so pripravili tudi različne možnosti financiranja novega ali rabljenega jeklenega konjička!

Za vas smo pripravili tudi sorodne vsebine:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *