Peugeot Expert

Peugeot Expert ponuja veliko različnih prednosti, s katerimi lahko poenostavi številne službene obveznosti, ki jih imate. Poleg tega lahko Peugeot Expert ugodi vsem vašim zahtevam. Pri tem jeklenem konjičku lahko po svoji želji izbirate med dizelskim ali pa električnim motorjem. V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas na enem mestu zbrali še več informacij o tem prevoznem sredstvu. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Peugeot Expert

Nova generacija Peugeot Expert

Peugeot Expert je z novo generacijo pridobil večenergijsko modularno konstrukcijsko osnovo EMP2. Po zaslugi slednje lahko brez kakršnih koli ovir izbirate med že omenjenim dizelskim ali električnim motorjem. Popolnoma novi e-Expert izkorišča prednosti, ki jih ponujajo tehnološko napredne konstrukcijske osnove EMP2. Te zagotavljajo optimizirano arhitekturno zgradbo, enak položaj za vožnjo in izredno veliko prostora v prtljažniku. Ta je še posebej pomemben takrat, ko prevažate večje predmete idr. Notranjost tega furgona obljublja izjemno vozno udobje, in sicer po zaslugi motorjev BlueHDi.

Peugeot Expert -nova generacija

Lastnosti vozila

Pa si oglejmo še nekatere prednosti oziroma lastnosti, ki bogatijo vozilo. Na voljo imate do 1400 kg nosilnosti, najnižjo porabo goriva tega avtomobilskega segmenta, najnižje emisije in tudi konkurenčne skupne stroške lastništva. Pri tem jeklenem konjičku dejansko lahko govorimo o izredno prostorni notranjosti. Gospodarski furgon Peugeot Expert namreč ponuja kompaktne zunanje mere in obenem maksimalne tovorne kapacitete, ki so v tem avtomobilskem segmentu najbolj pomembne in potrebne. Na zadnjem delu so furgoni in podaljšane kabine opremljeni s krilnimi vrati 50/50 in imajo lahko steklo s funkcijo ogrevanja in brisalnikom. Kot alternativa pa so za doplačilo za vas na boljo še dvižna prtljažna vrata, ki so izredno praktična. V Peugeot Expertu se nahaja sedežna klop, ki so jo poimenovali Moduwork. Furgon ponuja še izjemno modularnost, stranske sedeže pa lahko privzdignete in tako se vam sprosti prostor z ravnim podom. Na prednji steni lahko odprete veliko loputo. Na ta način namreč lahko povečate uporabno dolžino kar do 4 metre za potrebe prevoza daljših predmetov.

lastnosti vozila Peugeot Expert

Ta jekleni konjiček se lahko preobrazi v pisarno na kolesih, kadar se za to izkaže potreba. Gre za to, da lahko sredinski zaslon za roke spustite dol in tako pridobite izjemno priročno vrtljivo mizico. Ker si v podjetju želijo, da bi zadostili pričakovanjem čisto vseh poklicnih uporabnikov, je novi Peugeot Expert na voljo v različnih izvedenkah. Med njimi so vozila s povečano prostornino, prekucniki in podaljšane kabine, reševalna vozila, hladilniki, terenska vozila, vozila s štirikolesnim pogonom (4×4), potujoče trgovine, vozila za prevoz oseb z omejeno mobilnostjo in še številna druga. Za zagotovite enostavne predelave so za ta jekleni konjiček na voljo še različne priključne enote, ki omogočajo vgradnjo dodatne električne opreme, in sicer brez spreminjanja sheme za distribucijo električne energije vozila. Naj poudarimo, da je na voljo še šasija z nizkim podom. Ta se uporablja kot podvozje za nekatere predelave. Dodajamo, da so bila predvidena tudi posebna pritrdišča ali ojačitve. Tako lahko podjetja za predelavo varno pritrdijo vse potrebne elemente.

Podjetniki pozor Peugeot Expert s kar do 17% popusta - Akcijska ponudba  izdelkov in storitev - Avtotehna Vis d.o.o.

Nazadnje naj vam na kratko predstavimo še opremo za poklicne uporabnike. Za tovorni prostor so na voljo posamične obloge za pod in bočne stranice ali obloge za vse ostale površine. Na voljo so izredno kvalitetne, obstojne obloge iz surovega lesa in iz lesa s protidrsno zaščitno oblogo ter z zaščitnimi aluminijastimi letvicami. Ta jekleni konjiček je opremljen tudi z omejevalniki položaja tovora.

Preberite tudi:

Za vse ostale informacije ali podatke o gospodarskem vozilu kliknite na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani, kjer so za vas na voljo številni podatki, lastnosti in fotografije tega prevoznega sredstva. Če ste navdušeni nad tem furgonom pa vam predlagamo, da se z njim odpeljete tudi na testno vožnjo. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *