Ploščice za majhne kopalnice

Ploščice za majhne kopalnice so odlična rešitev, ki bodo naredile prostor dosti bolj odprt in večji. Še posebej manjše ploščice imajo pomemben vpliv na izgled. Vedite, da se vsaka še tako majhna kopalnica lahko uredi do te mere, da bo kar se da uporabna in hkrati lepa ter privlačna. Vendar pred opremljanjem dobro premislite o tem, kaj vam je všeč. Naj vas spremlja misel »manj je več«. Sodobne kopalnice so najlepše takrat, ko delujejo minimalistično in udobno.

Ploščice za majhne kopalnice

Čeprav so v zadnjem času zelo moderne velike ploščice, vam pri opremljanju majhnih kopalnic svetujemo, da izberete ploščice za kopalnice manjših dimenzij. 

Ko izberete primerno velikost, se pri ploščicah za majhne kopalnice osredotočite še na barvo. Vemo, da hladne barve prostor optično razširijo, medtem ko dajejo tople bolj blagodejen občutek. Lahko pa izberete najbolj srednjo pot, v katero spadajo nevtralne barve (barva lesa, betona, tekstila). Te so v zadnjem času v velikem porastu, saj so izredno priljubljene. 

Svetujemo vam, da v ploščice za majhne kopalnice izberete tako talne ploščice kot tudi stenske ploščice v bolj svetlih oziroma nežnih tonih. Omenjena kombinacija bo vaš prostor naredila dosti bolj dinamičen, a ga s tem vizualno ne bo preobremenila. V kolikor pa resnično želite imeti v prostoru tudi temne odtenke, uporabite talne ploščice, ki so temnih barv. Na stenah naj bodo le majhni temnejši detajli, vendar ne pretiravajte z njimi. Lahko se odločite tudi za mozaik.

Kakor koli že, mi vam zagotavljamo, da v majhni kopalnici s polaganjem klasičnih majhnih belih ploščic zagotovo ne boste zgrešili! Te se bodo odlično ujemale s sivimi, bež ali belimi fugiranimi linijami.

Ploščice za majhne kopalnice

Na tem mestu naj vas še opozorimo, da nikoli ne hitite preveč z nakupom. Najprej si dobro oglejte več različnih ploščic in potem izberite vam ljube. Vedite, da so kvalitetnejše ploščice za kopalnico največkrat debelejše od manj kvalitetnih. Pojdite v več trgovin in se pozanimajte o keramiki pri več prodajalcih. Verjemite, da boste presenečeni tako nad ceno kot tudi kvaliteto. Možnost je tudi, da si različne modele pregledate kar na spletu. Ploščice za majhne kopalnice lahko najdete v razičnih barvah. V Top keramiki boste zagotovo našli keramične ploščice, ki se bodo odlično podale v vašo novo kopalnico.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *