Talne ploščice

Talne ploščice so odlična izbira za nekatere prostore v vašem stanovanju. Talne ploščice največkrat najdemo v prostorih, kot je kopalnica, stranišči, kuhinja, garaža… Največkrat se tako uporabljajo keramične ploščice, ki nam razpolagajo z različnimi oblikami in modeli.

Keramične ploščice Chic bela - Visok sijaj - Top Keramika

Kopalniške ploščice so tako največkrat v beli barvi. Najdemo jih kot talne ploščice in stenskem ploščice. V primerjavi z ostalimi materijali, ki jih lahko položimo na tla, so ploščice veliko bolj odporne. Parket je sestavljen iz lesa, kar pomeni, da se lahko pri stiku z vodo hitro napije. Tako se lahko napijejo tudi omare, zato je treba poskrbeti, da lesene stvari ne pridejo v stik z vodo.

Prav kopalniški prostori pa so tisti, kjer vsakodnevno uporabljamo vodo in umažemo tla, ki jih je potrebno redno čistiti. Talne ploščice so prav zaradi tega praktično edina prava izbira.

Če želite opraviti ugoden nakup, kjer boste dobili najboljše razmerje med kvaliteto keramičnih ploščic in ceno, predlagamo, da pregledate spletno trgovino na povezavi keramika outlet in se prepričajte o najboljših cenah in šoroko ponudbo.

Talne ploščice - široka ponudba in nizke cene - Topkeramika

Če pa vas zanima, zakaj so najboljše talne ploščice na trgu narejene prav iz keramike, vam predlagamo, da si preberete članek, kjer boste spoznali vse prednosti, ki jih ta materjal ponuja. Keramika je namreč v uporabi že več tisoč let, najdemo pa jo na različnih področjih našega življenja. V članku boste tako izvedeli pri kakšni temperaturi se keramika žge in kakše vrste keramike poznamo.

S tem boste dobili nekaj zanimivih informacij za lažje izbiro kopalniških ploščic ali keramičnih ploščic.

talne ploščice

Za vas smo pripravili tudi te članke:

Talne ploščice v podjetju Top Keramika

Talne ploščice lahko naročite v družinskem podjetju Top Keramika, kjer se s prodajo keramičnih ploščic ukvarjajo že vse od leta 2008. Od takrat pa do danes se trudijo, da bi z individualno obravnavo poskušali zadovoljiti čim več svojih strank. V njihovi ponudbi talne ploščice delijo na zunanjo in notranjo keramiko. Tiste talne ploščice, ki so namenjene zunanji uporabi, imajo vrhnji sloj za odtenek bolj grob v primerjavi s tistimi, ki so namenjene za notranjo keramiko.

Top Keramika

Ravno zaradi nekoliko bolj grobe površine vam bodo v vseh vremenskih pogojih nudile odličen stik s podlago. V omenjenem podjetju ponujajo talne in stenske keramične ploščice, ki imajo vrhunski dizajn. Za vas so pripravili pestro ponudbo z različnimi vzorci, barvami in imitacijami. Na tem mestu naj izpostavimo tiste ploščice, ki imajo imitacijo lesa in kamna. Te so še posebej priljubljene v zadnjem času. Skorajda vse modele pa lahko dobite v različnih barvah in tudi dimenzijah. V kolikor si želite ogledati fotografije teh modelov, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Že v istem trenutku se boste znašli na spletni strani omenjenega podjetja, kjer si lahko ogledate njihovo ponudbo. S klikom na želen model pa preverite podroben opis ploščic, ki vas zanimajo.

Keramične ploščice outlet

Predlagamo vam tudi, da si ogledate njihovo outlet ponudbo, kjer so nekateri modeli znižani tudi do -60%! Skozi celo leto imajo za vas pripravljeno pestro izbiro kvalitetnih keramičnih ploščic italijanskih proizvajalcev, ki ima odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Keramične ploščice outlet

Vzdrževanje talnih ploščic

Na tem mestu naj še omenimo, da je tako notranja kot tudi zunanja keramika izredno enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Pr čiščenju notranjih ploščic vam svetujemo, da se izognete uporabi jedkih čistil, saj lahko le-ta poškoduje ali celo uniči njihovo površino. Poleg tega pa s tem lahko pospešite odstopanje fug. Tega pa si verjetno ne želite. Za čiščenje uporabite raje blago čistilo, vodo in krpo. 

Ploščice za kuhinjo - ploščice za kopalnico - talne in stenske ploščice

 

3 Comments
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *