Kopalniške ploščice

Kopalniške ploščice

Kopalniške ploščice so ne pogrešljiv del vsake kopalnice. Prostor, kjer je vsak dan na tleh poškropljeno nekaj vode od tuširanja, kopanja, umivanja zob… Prav zaradi tega potrebujemo keramične ploščice, ki bodo kos vsakodnevnemu stiku z vodo.

Kopalniške ploščice bodo poskrbele za moderen videz vašega bivalnega prostora, ki se bo združeval v celoto stanovanja. Ploščice bodo tako kos vsakodnevnemu čiščenju in bodo poskrbele, da bodo vaši kopalniški prostori vedno urejeni.

V nadaljevanju članka vam bomo na kratko predstavili še nekaj informacij o tematiki – kopalniške ploščice.

Na trgu je ogromno ponudbe na tem področju. Prav zaradi tega pa je potrebno upoštevati določene nasvete, ki jih lahko preberemo na internetu ali pa jkih dobimo pri specializiranih prodajalcih, ki se s prodajo kopalniških ploščic ukvarjajo že več let. Nekateri celo več 10 let. Prav to je zgolj še en dodaten razlog, da se odločite za obisk prodajnega centra, kjer prodajajo izključno keramične ploščice.

Ne spreglejte podobnih vsebin:

Kako se kopalniške ploščice med seboj razlikujejo

Na izbiro boste tako imeli širok nabor baru, modelov, oblik in koncu koncev tudi cene. Prav cena pa je tista, ki je na koncu za večino kupcev ključnega pomena. Kopalniške ploščice lahko najdemo namreč v širokem razponu cen, ki se gibajo glede na kvadratni meter. Če v ploščice ne boste vložili dovolj denarja oz. boste izbrali najcenejše, pa lahko hitro pride do pokanja. Prav to je lahko zelo nadležno. Zakaj bi vsake pol leta imeli v svojem novem bivalnem prostoru težave z menjavo ploščic. Seveda vam bo v večini primerih ploščice dobavilo podjetje, kjer ste jih kupili brezplačno. Vseeno pa celoten postopek potegne za seboj kar nekaj neprijetnega dela in še več vašega časa in živcev. Obnova stanovanja ali gradnja hiše je nedvomno poseg, ki je potrebno skrbno načrtovati.

kopalniške ploščice

Nakup kopalniških ploščic

Kopalniške ploščice lahko naročite in kupite v različnih fizičnih trgovinah po Sloveniji. Nekatera podjetja pa ponujajo tudi spletno prodajo kopalniških ploščic. Eno izmed teh podjetij je Top Keramika. Gre za družinsko podjetje, ki obstaja že od leta 2008.

TopKeramika - Prodajalci keramičnih ploščic - Keramične ploščice

Že vrsto let se ukvarjajo z uvozom in prodajo keramičnih ploščic kvalitetnih italijanskih proizvajalcev. S tem želijo zadovoljiti visoka pričakovanja svojih strank. V njihovi ponudbi so le najbolj kvalitetne ploščice, ki imajo gres sestavo. Narejene so iz granitogresa ali porcelanogresa – gresporcelana.

Visokoka kvaliteta keramike

Takšen material jim omogoča resnično visoko kvaliteto, imajo pa tudi največjo trdnost. Ali ste vedeli, da preprečujejo vpijanje vode in madežev? To je izredno pomembno še posebej v kopalniških in kuhinjskih prostorih, kjer se vsak dan nabira vlaga.

Stenske ploščice za kopalnico

Omenjene ploščice so odporne tudi proti obrabi, poškodbam in zmrzali (zunanja keramika).  Na tem mestu naj še omenimo, da z oblaganjem površin z visoko kvalitetnimi keramičnimi ploščicami lahko zagotovite dolgo življenjsko dobo površin in enostavno vzdrževanje prostorov. Poleg tega pa z vrhunskim dizajnom in novimi trendi ustvarite prijetno bivalno in zunanjo okolje. Najverjetneje pa vas zanima tudi cena oziroma stroški te keramike.

Spletni nakup v Top Keramiki

V podjetju Top keramika se zavedajo, da so stroški investicije v talne obloge precej visoki, zato vam nudijo najugodnejše razmerje med ceno in kvaliteto. Keramične ploščice vam zato ponujajo le po najbolj ugodnih cenah, in sicer v kategoriji outlet keramike. Gre za akcijsko ponudbo brez posrednikov in posledično tudi brez dodatnih stroškov. Nekateri modeli ploščic so tako znižani do -60%! To je res odlično!

TopKeramika za Top Dom - Company - 273 Photos | Facebook

V omenjenem podjetju vam bodo z individualnim pristopom pomagali pri uresničitvi vaših zamisli in idej. Skupaj z njimi lahko izberete primerne ploščice. Izbor je izredno velik, zato morate dobro premisliti, kaj si resnično želite. Ko bodo ploščice položene, jih najverjetneje več let niti ne boste menjali. Lahko pa vam svetujejo tudi glede polaganja keramike. Glede na to, da se s prodajo kopalniških ploščic in ostale keramike ukvarjajo že zelo dolgo, tudi dobro vedo, kateri keramičarji so zanesljivi pri svojem delu in vam keramiko položijo brezhibno!

Stenske in talne ploščice za kopalnico

Ploščice za kopalnico v omenjenem podjetju delijo na stenske ploščice za kopalnico in talne ploščice. Stenska keramika je namenjena zgolj uporabi na steni. Uporablja se torej kot dekore in zaščita stene pred umazanijo, vlago in vodo. Dobro je vedeti, da lahko talne ploščice uporabljate tudi kot stenske ploščice.

To pomeni, da jih je mogoče polagati tudi po stenah. V njihovi ponudbi boste našli kopalniške ploščice z visokim sijajem ali matom. Oboje so dosegljive v izredno širokem cenovnem razponu. Našli boste keramiko različnih velikosti in modelov. Za vse tiste, ki so navdušeni nad videzom naravnih materialov, pa so pripravili ploščice v imitaciji kamna in lesa.

Individualna obravnava in kvalitetno svetovanje

Kot smo že omenili, vam bodo z individualno obravnavo skušali pomagati pri uresničitvi vaših želja in pričakovanj. Z največjim veseljem vam bodo pomagali tudi pri izbiri pravih kombinacij ploščic in talnih kopalniških ploščic. To je izredno pomembno, da se barv ne naveličate prehitro. V kolikor pa potrebujete tudi zunanje ploščice, bodo poskrbeli za kombinacijo različnih modelov in barv.

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate celotno ponudbo, ki so vam jo pripravili. Kliknite na zgornji odebeljeni napis – kopalniške ploščice, in že se boste znašli na njihovi spletni strani. Predlagamo vam, da si ogledate tudi outlet ponudbo, kjer lahko po res ugodnih cenah kupite kvalitetno keramiko! Poleg tega pa ne spreglejte tudi zunanje keramike, kjer boste našli ploščice za oblaganje terase, balkona, stopnic in še drugih površin. 

Zagotovite si dolgo življenjsko dobo vaših površin s ploščicami iz podjetja Top keramika! Verjemite, da boste z nakupom izredno zadovoljni tudi po več deset letih. Ne bo vam žal!

2 Comments
  1. […] Kopalniške ploščice so tako največkrat v beli barvi. Najdemo jih kot talne ploščice in stenskem ploščice. V primerjavi z ostalimi materijali, ki jih lahko položimo na tla, so ploščice veliko bolj odporne. Parket je sestavljen iz lesa, kar pomeni, da se lahko pri stiku z vodo hitro napije. Tako se lahko napijejo tudi omare, zato je treba poskrbeti, da lesene stvari ne pridejo v stik z vodo. […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *