Stenske ploščice za kopalnico

Stenske ploščice za kopalnico se od ostalih stenskih ploščic razlikujejo predvsem v videzu. V kopalnici se velikokrat uporabljajo nekoliko drugačni vzorci in barve, kakor pri stenskih ploščicah za kuhinjo.

stenske ploščice za kopalnico

Stenske ploščice so namenjene zgolj uporabi na steni. Na drugi strani pa lahko talne ploščice uporabimo tako na tleh, kot na steni. Zakaj? Stenske ploščice so nekoliko manj odporne na obremenitve in udarce. V kolikor bi jih uporabili na tleh, nebi bilo sicer nič narobe. Tekom uporabe, pa bi se lahko hitro na ploščici pojavila kakšna razpoka.

stenske ploščice za kopalnico

S kliko na stenske ploščice za kopalnico v začetku našega članka se boste premaknili na spletno stran, kjer imajo široko ponudbo teh modelov v celoti predstavljeno na spletu. Predlagamo vam, da si na spletni strani ogledate modele, ki so vam všeč. Tako boste pri obisku fizične trgovine v Ljubljani že imeli narejeno ožjo izbiro. S pomočjo prodajalca, pa boste lahko primerjali različne modele med seboj. Cene stenskih ploščic za kopalnico se gibljejo od okoli 10 do 30 € na kvadratni meter. Lahko bi rekli, da so dražje ploščice (brez popusta) boljše kvalitete.

Stenske ploščice za kopalnico boste med seboj ločili tudi glede na sijaj. Izbirate lahko namreč med klasičnim in mat sijajom. Na voljo so vam v razlinih imitacijah. V kopalniških prostorih se tako ljudje odločajo ploščice imitacija lesa in ploščice imitacija marmorja.

Več informacij o tej kategoriji keramičnih ploščic, vam bodo z veseljem ponudili v podjetju Topkeramika, kjer se že vrsto let ukvarjajo s prodajo keramike.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo pod komentarji. Za konec vam lahko predlagamo še to, da pokukate v ponudbo keramika outlet, kjer se nahajajo ploščice iz različnih kategorih po izredno nizkih cenah. Pri nakupu iz te kategorije morate biti hitri, saj so zaloge omeneje.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *