Opel rabljena vozila

Opel rabljena vozila lahko najdete v različnih avto hišah po celotni Sloveniji. Največji Opel trgovec v Sloveniji pa je podjetje Avtotehna VIS. Za vas imajo skozi celo leto pripravljeno široko ponudbo Opel rabljena vozila, ki so tehnično pregledna in brezhibna. Omenjeno podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991, in sicer kot pooblaščeni prodajalec in serviser znamke Opel. V tem času se je na slovenskem avtomobilskem trgu zgodilo precej veliko premikov. Skupaj s trgom pa so se razvijali tudi oni.

Opel rabljena vozila

Rabljena vozila Opel v Avtotehni VIS

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o Opel rabljenih vozilih. V kolikor želite izvedeti več podatkov o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Rabljena vozila Opel v Avtotehni VIS

V Avtotehni VIS imajo oddelek z rabljenimi vozili, kjer je na zalogi vedno večje število vozil. Na ta način namreč zagotavljajo veliko možnost izbire tudi tistim, ki se raje odločajo za nakup preizkušenega vozila. Na voljo imajo vozila najrazličnejših znamk. Obenem pa imajo vedno na voljo tudi nekaj rabljenih testnih vozil, ki so še posebej izredno priljubljena med kupci. Ali ste vedeli, da njihov sistem prodaje rabljenih vozil zagotavlja tudi odkup starega vozila? Gre za odlično priložnost, da ob nakupu novega avtomobila prodate tudi svojega starega. Po predhodnem dogovoru vam bodo v Avtotehni VIS odkupili vašega starega (torej »staro za novo«), ta denar pa boste lahko vnovčili pri nakupu novega prevoznega sredstva.

avtotehna vis

Kot smo že omenili, vam v omenjenem podjetju ponujajo pestro ponudbo različnih blagovnih znamk. Tako lahko najde vsakdo pravo vozilo za svoj okus. Na tem mestu naj izpostavimo celotno linijo vozil Opel, in sicer tako osebnih kot tudi dostavnih. Pestra ponudba modelov posameznih znamk zagotavlja, da lahko v njihovi ponudbi Opel rabljena vozila vsakdo najde model, ki bo ustrezal njegovemu okusu. Med različnimi modeli boste našli tako Opel karavane kot tudi manjša vozila. Poleg tega pa so velike razlike tudi v tem, kako zelo so rabljena vozila ohranjena. Nekatera bolj, druga manj. 

Ugodna financiranja pri nakupu rabljenega vozila Opel

Za lažji nakup in enostavnejše urejanje obveznosti, ki so povezane z vašim nakupom ter registracijo vozila, vam je na voljo njihov oddelek za finančne storitve. Tam vam lahko uredijo različne oblike posojil, operativni in finančni leasing ter zavarovanje vašega starega ali pa novega vozila. Zakaj ne bi vsega tega uredili na enem mestu? V omenjenem podjetju vam vse to uredijo hitro in kakovostno. Poleg tega so zaposleni izredno prijazni in vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri najbolj primernega načina financiranja glede na vaše finančno stanje. Ne verjamete? Prepričajte se sami na lastne oči!

financiranje

Opel rabljena vozila si lahko ogledate v Ljubljani. Sedež podjetja je na Celovški 228, tam pa sta tudi centralna servisna delavnica in še prodajni salon. Ali ste vedeli, da imajo prodajno-servisno mrežo vzpostavljeno tudi v nekaterih drugih krajih v Sloveniji? Vozila namreč prodajajo tako na Gorenjskem kot tudi v osrednji Sloveniji. Kar pa seveda pomeni, da lahko poskrbijo tudi za tiste stranke, ki se nahajajo izven Ljubljane.

Katere storitve spadajo zraven?

Pa naj vam na kratko na tem mestu predstavimo še servisne storitve  Avtotehne VIS. V modernem servisnem centru lahko poskrbijo za vaš jekleni konjiček. Poleg tega pa so vam vedno na voljo tudi z nasveti, ki vam lahko olajšajo vzdrževanje in zagotavljajo obstojnost vašega prevoznega sredstva. Tako kvalitetno opravljene storitve pa pustijo tudi dober pečat pri njihovih strankah. Slednje se z leti vedno rade vračajo k njim. 

rabljena vozila

V kolikor smo vas navdušili nad Opel rabljenimi vozili in podjetjem Avtotehna VIS, vam predlagamo, da jih obiščete. Poslovna enota Ljubljana ima za vas odprta vrata vsak dan v tednu, in sicer med 8. in 18. uro. Ob sobotah pa so za vas odprti med 9. in 13. uro. Obiščite jih še danes!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *