Opel Crossland

Opel Crossland je avtomobil, ki s svojo vsestranskostjo pritegne poglede. Njegov edinstveni slog je pripravljen na vse nove izzive. Od drznega, prepoznavnega vizirja do čiste praktične notranjosti je Opel Crossland suv tako zelo prilagodljiv in pripravljen na zahteve vsakdana. Njegov čudoviti videz povsem pritegne občudujoče poglede.

Opel Crossland

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo še bolj natančno predstavili to vozilo. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Opel Crossland z drznim izrazom čistega oblikovanja

Naj poudarimo, da je Crosslandov novi videz samozavestno pripravljen na vsakdanje pustolovščine. Poleg tega mu lahko vtisnete še svoj pečat. Na voljo je namreč pestra ponudba dizajnerskih platišč za vsak slog, in sicer od elegantno zadržanega pa do izzivalno privlačnega, da bam bo Opel Crossland zares še bolj všeč. Vozilo vas bo zagotovo navdušilo s panoramsko streho ali streho v drugi barvi. Gre za to, da lahko izberete lebdečo streho v Diamond črni ali Jade beli barvi in tako poudarite vznemirljiv vizualni profil svojega jeklenega konjička.

NOVI Opel Crossland

Za vrhunsko nadgradnjo vozne izkušnje bo poskrbela panoramska steklena streha. Tako boste poskrbeli tudi za to, da vas bodo božali nežni sončni žarki med vožnjo. Ta novi avtomobil navduši še z drznim izrazom čistega naprednega oblikovanja. V Nemčiji so ga namreč razvili za vaš hiter življenjski slog, v katerem se prepletajo številne vsakodnevne aktivnosti in pustolovščine. Dejstvo je, da se privlačno oblikovanje nadaljuje tudi v prostorni in predvsem funkcionalni kabini. V zadnjem delu vozila so Zatemnjene LED zadnje luči. Slednje zagotavljajo slog in opaznost ter so del Oplovega svetlobnega podpisa, in sicer v obliki krila. Prtljažna vrata so še veliko bolj opazna v sijajno črni barvi. Poleg tega nov napis vizualno zniža avto ter poudari njegovo široko in izrazito držo.

Kaj vam ponuja?

V kolikor bo vaš dan težek in bo pred vami še več izzivov kot običajno, lahko vaš Opel Crossland postane še bolj prostoren. Kabina namreč omogoča neskončno prilagajanje in navdušuje z več kot odlično vsestranskostjo ter prostorom za prtljago. Z običajno prostornino prtljažnika 410 litrov, ki jo je možno povečati vse do 1255 litrov, se ta novi jekleni konjiček uvršča med najprostornejše in najprilagodljivejše za prevoz tovora v svojem segmentu. Uživate lahko na njegovih ergonomsko oblikovanih sedežih s certifikatom agr (akcija za zdrav hrbet).

Opel Crossland notranjost

S 16 možnostmi nastavitve – vključno z nastavljivimi vzglavniki, elektronskim nastavljanjem ledvene opore ter nastavljanjem dolžine sedišča – omenjeni sedeži podpirajo zdravo držo med vožnjo. V času neprijetno mrzlih dni je mogoče prednja sedeža izbirati med tremi stopnjami ogrevanja. Obenem pa voznika udobno in priročno razvaja še električno ogrevanje volanskega obroča in vetrobranskega stekla. To je zares odlično!

Napredna tehnologija v Opel Crossland-u

Da se na poti ne boste izgubili, bo zato poskrbela kvalitetna navigacija. Ne glede na to, ali ste pot prevozili stokrat ali raziskujete novo območje, vam bo Crosslandov sistem (tako imenovani) IntelliLink Navi 5.0 pomagal varno in uglajeno doseči vsak cilj. To bo potekalo s preprostim in intuitivnim vodenjem, in sicer od odcepa do odcepa. Tako kot to vozilo navdušuje s svojim novim videzom, pa vas bo zagotovo očaral tudi njegov motor. Oplovi izjemno učinkoviti motorji namreč spreminjajo merila glede dinamične vožnje s športnimi terenci. Omenjeni avtomobil pa izjemno navduši z uglajeno vožnjo, specifično uglajenim slogom in prav tako uglajenim prestavljanjem pri še tako dinamičnih manevrih s 5-/6-stopenjskim ročnim ali 6-stopenjskim avtomatskim menjalnikom, ki so ga poimenovali Quickshift.

Napredna tehnologija v Opel Crossland-u

Nazadnje naj še poudarimo, da ima Opel Crossland vgrajen tudi brezžični polnilnik. Ta zagotavlja mobilno priročnost brez zmešnjave različnih kablov. 

Za več informacij o tem prevoznem sredstvu pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani, kjer si lahko ogledate še bolj točne podatke tega vozila. Hitro kliknite!

Preberite tudi:


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *