Malo rabljena vozila

Malo rabljena vozila so vsa tista prevozna sredstva, ki so stara manj kot dve leti in imajo še veljavno tovarniško garancijo. V to skupino običajno spadajo tudi testna vozila znamk, ki jih zastopajo v posameznem podjetju. V Avtotehni VIS so ta vozila: Citroen, Peugeot in Opel. Kjerkoli in kadarkoli si lahko na spletni strani omenjenega podjetja ogledate ponudbo malo rabljena vozila. Če kliknete na posamezno vozilo, se vam bo prikazalo še več fotografij in osnovni podatki. 

Kje lahko najdete malo rabljena vozila

Če se tudi vi zanimate za nakup malo rabljena vozila, potem vam svetujemo, da se obrnete na ekipo avtohiše Avtotehna VIS. Njihovi strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. Svetovali vam bodo pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila. Na tem mestu pa vam sporočamo, da se lahko zanesete na njih. Da gre za zaupanja vreden kolektiv, so potrdili tudi potrošniki. To pa je tudi eden izmed glavnih razlogov, da je Center rabljenih vozil Avtotehne VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev v letih 2018/2019 in 2020/2021. 

Avtotehna VIS

Brezplačno svetovanje

Če boste potrebovali pomoč, vam bodo strokovnjaki iz omenjenega podjetja z največjim veseljem priskočili na pomoč. Vse kar morate storiti je, da izberete področje, ki vas zanima (naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme ali drugo). Njihovo svetovanje je brezplačno, zato vam svetujemo, da ga izkoristite. 

malo rabljena vozila svetovanje

Na tem mestu vam sporočamo, da se v podjetju ukvarjajo še s prodajo novih in rabljenih jeklenih konjičkov. Poleg teh pa lahko najdete še gospodarska in elektro/hibridna prevozna sredstva. Katero skupino pa boste izbrali vi? V njihovi ponudbi so vozila dostopna v širokem cenovnem razponu, zato lahko vsakdo najde vozilo, ki je primerno za njegov žep. 

Kliknite na zgornji odebeljeni napis in si oglejte ponudbo.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *