Peugeot Rifter

Peugeot Rifter je vozilo, ki se predstavlja z vzdržljivostjo in prepoznavno stilsko zasnovo. Njegova tehnološko dovršena, napredna notranjost je izjemno modularna, prostorna in kar kliče po še nikoli doživetih izkušnjah v vožnji. Pri tem avtomobilu lahko izbirate med dizelskim, bencinskim ali električnim motorjem. 

V kolikor želite o tem vozilu izvedeti še več informacij, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Eleganten dizajn

Peugeot Rifter vas bo zaradi svojega dizajna naravnost očaral! S svojo eleganco, vzdržljivostjo, okretnostjo in zmogljivostjo namreč predstavlja pravi simbol za večnamenskost. Poleg tega ima kratek pokrov motornega prostora in privzdignjeno podvozje. Videti je, kot bi si predrzno izposodil stilsko zasnovo terenskih vozil. Njegovi optični bloki z odličnimi integriranimi lučmi in vertikalna okrasna maska poudarjajo uravnovešeno, kompaktno in dinamično obliko te edinstvene karoserije. Naj poudarimo, da Peugeot Rifter z velikim ponosom prikazuje svojo bogato zapuščino. S svojim prednjim delom (značilnim za najnovejše Peugeotove modele) in prepoznavnimi zadnjimi lučmi se to vozilo predstavlja kot najnovejša ikona omenjene znamke. Gre za čedalje bolj moderen model, ki je na voljo tudi s sedmimi sedeži. Zdaj preseneča še z izvedenko GT Line, ki združuje slog in eleganco. Ja, vse to je sedaj novi Peugeot Rifter! 

Peugeot Rifter

Njegove prednje luči oziroma optični bloki s svetlobno signaturo DRL na diode LED in vertikalna okrasna maska precej dobro poudarjajo kompaktno, dinamično in uravnovešeno obliko karoserije. Zaradi tako zelo elegantne oblike karoserije in gladkih linij ta avtomobil zagotovo ne bo ostal neopažen! Največkrat se zanj odločajo večje družine, saj je tako zelo prostoren in obenem udoben. Njegovo udobje je zares neprimerljivo. Ponuja namreč številne prilagodljive položaje za vožnjo in kakovostno ergonomsko zasnovane sedeže. Slednji bodo navdušili tudi potnike, ki imajo nekoliko višjo postavo. Če pa k vsemu temu prištejete še neprimerljivo zvočno udobje, potem zagotovo ugotovite, da je celoten potniški prostor pravi raj miru.

Notranjost avtomobila

Kot smo že omenili, se lahko ta avtomobil prilagaja vsem vašim željam. Peugeot Rifter je na voljo s kar sedmimi sedeži in v dveh dolžinah (standardni in podaljšani) in je izjemno prilagodljiv. Sedež prednjega sopotnika in zadnja sedežna klop, je deljiva v različnih razmerjih, in sicer: 2/3-1/3 ali trije posamični sedeži s sistemom (tako imenovani “Magic Flat”), ki se preklopijo v pod, dva posamična in odstranljiva sedeža v 3. vrsti – sami torej lahko izberete svojo razporeditev. Prtljažnik nudi od 775 do neverjetnih 3500 litrov prostornine, ki lahko pri podaljšani izvedenki s petimi sedeži doseže kar 4000 litrov. In nenazadnje, dvižno zadnje steklo, nizek prag prtljažnega prostora in raven pod poenostavijo nakladanje in razkladanje prtljage. Toliko prostora je na voljo, da vam ga tudi pri odpravljanju na počitnice zagotovo ne bo zmanjkalo in boste lahko s seboj vzeli vse kar si želite. 

notranjost peugeot rifter

Lahko dominirate na cesti

Nazadnje naj še omenimo, da ima vozilo na zadnjih lučeh svetlobno signaturo v obliki treh levjih krempljev – tako se uveljavlja kot ikona omenjene znamke. Vlečna kljuka, je na voljo za doplačilo, nudi še več svobode, medtem ko vam dvoja bočna drsna vrata s široko odprtino in dvižnimi dodatno zatemnjenimi stekli omogočajo preprost dostop v notranjost, ki nima popolnoma ničesar skrivati.

Predlagamo vam, da spoznate čare bolj agilne in instinktivne vožnje, ki vam jih nudi Peugeot i-Cockpit®. Sestavlja ga odličen kompakten volano, instrumentna plošča v višini oči in velik 8-palčnim zaslonom na dotik (ta je v novih avtomobilih zares nepogrešljiv). Ohranite nadzor na cesti, tako da izkoristite prednosti privilegiranega položaja! Kliknite na zgornji odebeljeni napis in se še danes prijavite na tesno vožnjo. S tem jeklenim konjičkom Peugeot Rifter boste dominirali na cesti (tako na ravni kot tudi na nekoliko bolj strmi). Očarani boste tudi nad številno tehnološko opremo in sistemi za pomoč pri vožnji. S tem vozilom boste zares varni!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *