Študentsko delo Ljubljana

Študentsko delo Ljubljana predstavlja precej priljubljeno obliko zaposlovanja mladih v času, ko se izobražujejo. Za to delo se mladi odločajo zaradi različnih razlogov, kot so: pridobivanje financ, delovnih izkušenj, novih poznanstev, partnerjev in še kaj drugega. Izkušnje, ki jih prinese študentsko delo Ljubljana, zagotovo vplivajo na lažji vstop na trg dela. Poleg tega je za podjetja študentsko delo v primerjavi z redno zaposlitvijo precej cenejše in obenem tudi manj davčno obremenjeno. Najverjetneje veste, da so davki in drugi stroški redne zaposlitve precej višji (že od 33,74 % kolikor je obdavčeno študentsko delo) in ravno zato študentje predstavljajo tako »nelojalno« konkurenco na trgu dela mladim, ki niso vključeni v izobraževalni proces. Zavedajte se, da je trg dela trenutno izredno dinamičen in od udeležencev na trgu zahteva vedno več spretnosti oziroma prožnosti. Lahko bi rekli, da je mogoče zaznati celo prevlado fleksibilnega zaposlovanja nad rednim zaposlovanjem. Dejstvo je, da je fleksibilno zaposlovanje oziroma študentsko delo Ljubljana dosti bolj pogostejše med mladimi, ki pa slabost tovrstnega zaposlovanja občutijo v smislu manjše varnosti in začasnosti.

Študentsko delo Ljubljana

Gospodarski izziv Evropske Unije

Verjetno veste, da je že nekaj časa na trgu dela prisotna precej visoka stopnja brezposelnosti med mladimi. Slednja predstavlja tudi ključni gospodarski izziv celotni Evropski Uniji oziroma državam članicam, ki z reformami na trgu dela želijo umiliti oziroma znižati stopnjo brezposelnosti. To pa jim postopoma tudi uspeva, in sicer z uspešno aktivno politiko zaposlovanja. Kot zanimivost naj še dodamo, da je Nemčija vzpostavila strožje pogoje za študentsko delo. Gre za to, da pri omenjenem delu v ospredje postavlja primarno nalogo študenta, ki je njegov študij. Ravno zaradi tega pa Nemčija omogoča oziroma ponuja občasno študentsko delo le pod določenimi pogoji v obliki ureditve Mini job, ki je enaka za študente in tudi za druge zaposlene.

Preberite tudi:

Študentski servis Mjob

Študentsko delo Ljubljana ponuja veliko izbiro najrazličnejših vrst dela. Študentski servis pa je tisti, preko katerega se lahko prijavite na omenjeno delo. Za opravljanje dela potrebujete napotnico, ki vam jo izda omenjeni servis. Na tem mestu vam predstavljamo študentski servis Mjob, ki ima svoje poslovalnice povsod po Sloveniji. Ena izmed njih se nahaja v Ljubljani, in sicer na naslovu: Slovenska cesta 30. Obiščete jih lahko vsak dan od ponedeljka pa do petka, od 8. do 16. ure. Za vas so dosegljivi še preko telefonske številke 01 24 14 520 in pa preko elektronskega naslova: [email protected]. Prijazno osebje vam bo pomagalo pri iskanju primerne zaposlitve. Odgovorili pa bodo tudi na vsa vaša vprašanja ali dileme. 

Študentski servis Mjob

Povezave do študentskega servisa

Če želite izvedeti še več informacij o aktualnem študentskem delu Ljubljana, vas prijazno vabimo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Vse informacije o prostih delih namreč lahko najdete kar preko nove spletni strani mjob.si. Podatki o naročniku in še druge podrobnosti pa so vam na voljo:

  • v aplikaciji Moj Mjob,
  • v vseh fizičnih poslovalnicah omenjenega servisa,
  • ali pa se o njih pozanimaš kar preko telefona.
Moj Mjob

Hitro kliknite na zgornji napis in preglejte to široko ponudbo različnih študentskih del, ki so jo pripravili za vse dijake in študente (pod določenimi pogoji). 

Brez omejitvi

Ob koncu tokratnega članka pa naj vas le še spomnimo, da se lahko vzporedno vključite oziroma vpišete še v kakšen drug študentski servis. Lahko ste namreč včlanjeni v več servisov, če pa je Mjob edini, pa v omenjeni spletni poslovalnici spremljate svoje zaslužke in vse ostale podatke, ki so vezani na dohodnino. Članstvo v aplikaciji Moj Mjob je popolnoma brezplačno in prinaša številne (dnevne) ugodnosti, ki jih ne smete zamuditi! Včlanite se lahko zelo hitro in preprosto, preko dveh korakov: z registracijo in vpisom preko spletne aplikacije Moj Mjob. Ne čakaj več in čim prej pokukaj na spletno stran omenjenega študentskega servisa.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *