Študentski servis Niš

Študentski servis Niš

Študentski servis je nepogrešljiv delček v študijskem okolju, ki pomembno pripomore k lažjemu prehodu mladih iz šolskega v delovno življenje. Prav tako zagotavlja podporo pri iskanju študentskega dela.

Kako vam lahko pomaga študentski servis v Nišu

Glavna naloga Študentskega servisa v Nišu je povezovanje delodajalcev in študentov. S tem študentom omogoča hiter pristop do dela, ki jim ustreza. Prav tako skrbijo za upravljanje študentskih napotnic, ki so ključne pri delu študentov. Več o razpoložljivih delih si lahko ogledate na strani omladinska zadruga Niš ali pa jih obiščete v njihovi poslovalnici:

Mjob – Niš
Sedmog Jula 3
18000 Niš
T: 018 323 0752
E: [email protected]
Radno vreme:
Radnim danima
od 9:00 do 17:00

Študentski servis-Niš

Povezovanje s poslovnim svetom

Študentski servis se aktivno vključuje v povezovanje s poslovnim svetom, kar omogoča študentu neposreden stik z večino delodajalci. S tem se odpirajo nove priložnosti za pridobivanje izkušenj in nadgrajevanje znanja, ki ga pridobivajo v okviru svojega študija.

Študentsko delo-Niš

Z nudenjem pomoči pri iskanju dela, svetovanjem ter organizacijo dogodkov prispeva k boljšemu študentskemu življenju. Hkrati pa s svojim delovanjem krepi povezave med študenti in delodajalci, kar je ključnega pomena za uspešen prehod mladih v poklicno življenje.

Ko zaključite delo preko študentskega servisa Mjob, vam bodo preko njihove blagovne znamke Workforce pomagali pri iskanju vaše prve zaposlitve. Že sedaj pa si lahko na njihovi spletni strani oglasi za posao Niš ogledate prosta delovna mesta.