Union

Union je dobro znano ime za pivo, ki ga varijo v eni izmed večjih pivovarn v Sloveniji. Nahaja se v Ljubljani, in sicer na Celovški cesti. Pivovarno so ustanovili že davnega leta 1864, vendar še dan danes v njej varijo odlično in kakovostno pivo. Kot zanimivost vam lahko na tem mestu povemo, da je pred 5 leti prešla pivovarna Union v roke svetovno znane pivovarne Heineken International.

Union

Med najbolj priljubljeni in znani produkt, ki nastaja v pivovarni Union, zagotovo spada Union svetlo pivo. Gre za nenadomestljivo pijačo, ki jo pozna prav vsak zavzet ljubitelj piva. Ima poln in bogat okus, s srednje izraženo grenčico. Tudi vonj vas bo očaral in še njegov videz. Prepoznaven je namreč po svoji zlatorumeni barvi, ki deluje graciozno. Pivovarji so mnenja, da omenjena pijača zaradi svojega okusa povzroči pravi gastronomski užitek. To je alkoholno pivo, saj vsebuje 4,5 % alkohola. Priporočamo vam, da ga servirate pri 6 – 8 stopinjah, saj bo takrat njegov okus najbolj popoln.

Unionova ponudba Radlerjev

Ustvarili so tudi zelo priljubljen Radler, ki obstaja v alkoholni ali brezalkoholni različici. Na primer Radler, ki ima okus limone, je mešanica svetlega piva in sadnega soka. Vsebuje ga namreč kar 4,7 %. Ta sadni pridih vpliva na edinstveni okus. Vsebuje pa le 2,0 % alkohola.

Radler 0.0 Grenivka

V pivovarni so naredili tudi pivo, ki ga lahko uživajo tako odrasli kot tudi mladi. Imenuje se brezalkoholno pivo in vsebuje zanemarljivo malo vrednost alkohola. To je 0,5 %. Pa naj vam na kratko predstavimo še to pijačo. Gre za naravno izotonično pijačo, ki vpliva na vzdrževanje zadostne količine v človeškem telesu. Najbolj priporočljivo jo je servirati pri 4 – 6 stopinjah. Brez slabe vesti si jo lahko privoščite v katerem koli trenutku dneva.

radler

Omenjene produkte enostavno morate poskusiti, zato nič ne čakajte in si jih še danes naročite v spletni trgovini Rundasekunda.si!

Preberite si tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *