Mercator študentsko delo

Mercator študentsko delo je največkrat delo v živilski ali tehnični trgovini. Običajno zajema polnjenje polic ter delo na blagajni. Gre za precej enostavno zaposlitev, ki pa lahko prinese številne izkušnje in zaslužek. 

V nadaljevanju tokratnega članka bomo na kratko predstavili še nekaj informacij o Mercator študentsko delo. Če želiš izvedeti več o tem, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem. 

mercator študentsko delo

Študentsko delo v Mercatorju, je odlična priložnost za pridobitev prvih delovnih izkušenj

Verjetno veš, da je lahko ravno Mercator študentsko delo začetek tvoje vzpenjajoče se karierne poti. Saj veš, kaj pravi znani rek: »več znaš, več veljaš!« Tega se dobro zavedajo tudi v omenjenem podjetju, zato zares vsem študentom omogočajo prijavo na Mercator študentsko delo. Dobro vedo, da lahko do uspeha pride le z združenimi močmi, zato modrost starejših generacij združujejo s svežimi močmi. Slednje pa v njihovo delovno sredino prinašajo mladi. Študentom ponujajo daljše oblike sodelovanja v maloprodajnih enotah po celotni Sloveniji. Naj še enkrat poudarimo, da je lahko tovrstno delo več kot odlična priložnost, da tvoje znanje združiš s praktičnimi izkušnjami na področju maloprodaje.

Prosto delovno mesto - študentska pomoč v Mercatorju

Preberite tudi:

Dobro delo je dobro nagrajeno!

Ker v podjetju cenijo predvsem samoiniciativnost, prodornost, zavzetost in predanost delu, le-to znajo tudi prepoznati in primerno nagraditi. Verjetno si že slišal, da se mnogo kariernih zgodb začenja prav s študentskimi koraki, nadaljuje pa s stopanjem po vodstveni ali strokovni karierni poti. Študentom, ki se izkažejo pri svojem delu, pa pogosto omogočijo tudi redno obliko zaposlitve. To je zares odlično! Če se tudi ti želiš preizkusiti v polnjenju polic, delu na blagajni ali pa v strežni liniji, ti svetujemo, da se prijaviš na delo. Klikni na zgornji odebeljeni napis in na novi spletni strani študentskega servisa Mjob poišči omenjeno delo.

nova spletna stran Mjob

Prepričani smo, da bodo tudi tvoji začetki obetavni. Uveljavi svoj potencial, upaj si in stopi na karierno pot v Mercatorju. Verjamemo, da boš tekom dela pridobil številne izkušnje.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *