Prosta delovna mesta Velenje

Prosta delovna mesta Velenje ponujajo dnevno sveže zaposlitvene oglase preverjenih delodajalcev. Zajemajo številna področja dela, poleg tega pa jih lahko hitro in enostavno najdete. 

Najprej vas želimo obvestiti, da so na območju te mestne občine skozi celo leto na voljo številna prosta delovna mesta Velenje. Kot zanimivost pa velja omeniti, da so v preteklem letu razpisali mnogo prostih delovnih mest in pri tem zaposlili 10.895 delavcev. Od tega so jih 57 % zaposlili v predelovalni dejavnosti, 14,6 % v gradbeništvu, 10 % v rudarstvu, ostale pa še po drugih dejavnostih. S tem so v občini povečali dobiček in zmanjšali obseg čiste izgube ter obenem povečali obseg čistega dobička.

Velenjsko gospodarstvo

Dejstvo je, da Velenjsko gospodarstvo še vedno temelji na enemu večjih poslovnih sistemov Gorenje, ki zaposluje kar četrtino aktivnega prebivalstva. Poleg velikih podjetij pa so v Velenju zelo uspešna in inovativna mala in srednje velika podjetja, ki prav tako izrazito prispevajo k razvoju mesta ter razpisujejo nova prosta delovna mesta Velenje. Kljub sorazmerno velikemu številu majhnih družb, imajo na rezultate poslovanja še vedno največji vpliv velike in srednje gospodarske družbe. 

Gorenje

Trenutno so najbolj iskana prosta delovna mesta Velenje naslednja: vodja vzdrževanja, enostavna dela v proizvodnji, vzdrževalec – energetik  in tehnolog v delovnem procesu. Verjetno pa vas zanima, kako smo prišli do tega podatka… Čisto preprosto! Na spletni strani Workforce.si smo pod zavihkom “prosta delovna mesta” v prazen okvir za iskanje vpisali kraj, kjer si želimo opravljati delo. Že v naslednjem trenutku pa so se nam prikazala vsa prosta delovna mesta v Velenju. Kadarkoli lahko tudi vi na omenjeni spletni strani poiščete prosta delovna mesta Velenje. Če vas bo določeno delo pritegnilo, kliknite na gumb “prijavi se” in že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani, kjer boste izpolnili obrazec oziroma prijavo na delo. Največkrat morate izpolniti obrazec z osebnimi podatki, priložiti pa je potrebno tudi CV oziroma življenjepis. 

prosta delovna mesta velenje

Precej veliko število podjetij iz Velenja in njegove okolice oglašuje prosta delovna mesta na spletni strani Workforce.si. Med ta podjetja sodijo: HisenseGorenjePUP VelenjePlastika Skaza in še mnoga druga.

Ekipa Workforce

Ekipa podjetja Workforce skrbi za to, da so na njihovi spletni strani prikazana aktualna prosta delovna mesta Velenje, ki jih vsakodnevno posodabljajo. Vsem iskalcem zaposlitve pomagajo načrtovati poklicno pot in poiskati najbolj ustrezno zaposlitev. Poleg tega v podjetju nudijo kvalitetne storitve po meri za zaposlovalce. Izvajajo prilagojeno ali trajno zaposlovanje, upravljajo s človeškimi viri, nudijo pravno podporo, podporo pri obračunu plač in zagotavljanju skladnosti poslovanja. Njihov glavni cilj pa je usmerjen k pomoči pri rasti poslovanja in poklicni rasti. Prizadevna ekipa Workforce bo zagotovo našla rešitev za prilagojeno zaposlovanje. Tudi dolgoročno načrtno zmanjševanje števila zaposlenih ali prehod iz začasne zaposlitve v stalno zaposlitev. Sledila bo vašim potrebam ter pomagala ustvariti dodano vrednost.

workforce

Ob koncu tokratnega članka naj vas še obvestimo, da je zaščita vseh strank in strokovnjakov podjetja Workforce ključni del njihovega poslovanja. Njihov program zagotavljanja skladnosti poslovanja je oblikovan v skladu z zakonom in zagotavlja najvišje standarde zaupnosti ter po potrebi preglednosti na vseh področjih delovanja.
Ob spoštovanju poštene konkurence in protimonopolnih pravil za svoje stranke oblikujejo rešitve po meri in na ta način gradijo vaše zaupanje. Politika zagotavljanja skladnosti poslovanja je namreč jamstvo za vse njihove storitve. Zaupajte jim tudi vi!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *