Peugeot 308

Peugeot 308 je neizmerno zapeljiv in nedvomno ga lahko uvrstimo v visok razred. Očaral vas bo njegov edinstveni videz, močen karakter in dinamičnost. V kolikor si želite maksimalno izkoristiti čisto vsak trenutek v vozilu, vas obveščamo, da se lahko zanesete na inovativne in predvsem kakovostne tehnologije novega voznikovega mesta Peugeot i-Cockpit. S tem vozilom si boste zagotovili udobje, ki vam bo med vožnjo ponudilo najboljšo kombinacijo učinkovitosti in zmogljivosti po zaslugi pestre palete hibridnih, dizelskih in bencinskih motorjev.

Novo vozilo NOVI Peugeot 308

V nadaljevanju današnjega članka pa vam bomo predstavili še nekaj glavnih lastnosti novega vozila Peugeot 308. Če želite izvedeti več informacij o tem vozilu, vas vljudno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Peugeot 308 vas bo očaral že ob prvem pogledu

Verjamemo, da vas bo novi Peugeot 308 očaral že na prvi pogled. Ponuja namreč neizmerno zapeljivo podobo, s katero izžareva svojo pripadnost visokemu razredu. Kor prvo vozilo na svetu nosi najnovejši logotip podjetja Peugeot. Gre za brezčasni identifikacijski simbol znamke, v katerem se zgodovina prepleta z ultra modernim videzom. Tako imenovani emblem s sodobno tipografijo se zares veličastno bohoti na okrasni maski. Na pokrovu motornega prostora pa je mogoče opaziti monogram 308, ki skupaj s celotnim prednjim delom naznanja preporod.

Novo vozilo NOVI Peugeot 308

Novi Peugeot 308 poleg tehnološko naprednega in modernega svetlobnega podpisa na zadnjem delu avtomobila ponuja tudi ultra kompaktne luči Full Led ali luči Full LED 3D. Slednje vključujejo prav posebno osvetlitev, ki sega od enega levjega kremplja pa do drugega. Naj poudarimo, da osupljiva silhueta tega novega jeklenega konjička izžareva pravo dinamičnost pod vsemi zornimi koti. Njegove atletske in izčiščene linije pa z drznimi razmerji naznanjajo mogočno osebnost: 

  • Vertikalno umeščena velika okrasna maska prehaja v nekoliko daljši pokrov motornega prostora.
  • Zadnji del se ponaša z izklesanimi in mogočnimi potezami, njegovo aerodinamičnost pa dodatno izpostavi malce nižja linija strehe. Zavoljo vizualno širšega zadnjega dela je avtomobil videti stabilno “zasidran” na vseh štirih kolesih.
  • Eleganten in izčiščen profil prevoznega sredstva razkriva njegove športne oziroma atletske linije.

Sodobne in tehnološke zmogljivosti

Naj omenimo še izredno kompaktno sprednjo osvetlitev, ki je odločno sodobna in tehnološko napredna. Spredaj se nahajata dva žarometa, v katerih se eleganca prepleta z zmogljivostjo. V notranjosti avtomobila pa se nahaja ogrevani volan, manjših dimenzij. Na njem so zbrana tudi vsa upravljalna stikala, kot so: avtoradio, medijski sistem, telefon in sistemi za pomoč pri vožnji. Nova digitalna instrumentalna plošča v višini oči ali digitalna s holografskim 3D zaslonom predstavlja nepogrešljiv dodatek v Peugeotu 308. Slednji je opremljen s številnimi sistemi za pomoč pri vožnji in tudi pri izvajanju manevrov. Vsi našteti elementi zagotavljajo več udobja in varnosti. Med njimi so še: nova kamera za vzvratno vožnjo visoke ločljivosti pod kotom 180 stopinj, pomoč pri parkiranju pod kotom 360° po zaslugi štirih kamer, nadzor mrtvega kota z dolgim dosegom, prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop & Go in še več.

Peugeot 308

Nazadnje moramo omeniti še brezplačno aplikacijo, ki se imenuje MyPeugeot. Slednja omogoča, da lahko v realnem času koristite osebne storitve, ki so sinhronizirane z vašim uporabniškim računom. Med drugim vam omogoča

  • Nadziranje stanja vašega vozila (podatki o vožnji, določitev položaja in drugo).
  • Hiter in preprost oziroma enostaven dostop do asistence.
  • Nadzor nad vzdrževanjem in servisiranjem vašega vozila.
  • Enostavno upravljanje polnjenja baterije in temperature v notranjosti vašega novega jeklenega konjička. 

Tako, pa smo prišli do konca tokratnega članka. V kolikor smo vas navdušili nad omenjenim vozilom – Peugeot 308, vam svetujemo, da se prijavite na testno vožnjo z njim. Tako boste najlažje preizkusili vse njegove funkcije, prožnost in vožnjo z njim. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku si boste lahko ogledali še fotografije tega prevoznega sredstva. Poleg tega pa si boste lahko o njem prebrali še več informacij in podatkov.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *