Študentsko delo Koper

Študentsko delo Koper je aktualna tematika za vse dijake in študente, ki si želijo opravljati delo preko napotnice v Kopru. V kolikor si morda ravno ti ta oseba, ki se zanimaš za študentsko delo Koper, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem. Zagotovo boš izvedel kaj novega!

Študentsko delo Koper

Ponudba

Študentsko delo Koper ponuja skozi celo leto kar precej široko izbiro najrazličnejših počitniških in preostalih del, preko katerih lahko pridobiš veliko znanja, izkušenj, kompetenc in najverjetneje tudi kakšno novo poznanstvo. Poleg tega pa lahko ob delu še zaslužiš. Študentski servis Mjob v Kopru je idealno mesto, kjer lahko naročiš napotnico za študentsko delo.

Ponudba prostih del

Kontakt

Poslovalnica se nahaja na naslovu Kidričeva ulica 1, svoja vrata pa ima odprta vsak dan v tednu, in sicer med 8. in 16. uro. V kolikor jih ne moreš obiskati osebno, ti predlagamo, da jih pokličeš preko telefonske številke: 05 630 67 40. Lahko pa jim napišeš tudi sporočilo, in sicer na elektronski naslov: [email protected]. Nekdo izmed zaposlenih ti bo odpisal v najkrajšem možnem času, tako da boš izvedel čim prej odgovor na svoje vprašanje ali dilemo.

Preberite tudi:

Spletna stran študentskega servisa

Na tem mestu ti predlagamo še to, da klikneš na zgornji odebeljeni napis in si na spletni strani omenjenega študentskega servisa pogledaš trenutno aktualno ponudbo prostih del. Za lažje iskanje tu svetujemo, da določiš ustrezne parametre, kot je regija, vrsta dela in delovni čas. Konec koncev pa lahko določiš tudi urno postavko. Trenutno je na voljo več kot 1000 različnih del. Med njimi boš zagotovo tudi ti našel primerno delo, ki ti bo pisano na kožo.

Spletna stran študentskega servisa

Obveščanje o novih delih

Če želiš, se lahko prijaviš tudi na redno obveščanje o novih delovnih mestih preko elektronske pošte. Vse kar moraš storiti je to, da vpišeš svoj e-naslov, označiš okence – obveščaj me in redno boš prejemal obvestila o novih delih. To je res tako preprosto in praktično!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *