Peugeot 3008 hibrid

Peugeot 3008 hibrid združuje moč in eleganco s tehnologijo, ki je prisotna v njegovi notranjosti. S tem avtomobil zagotavlja edinstvene vozniške izkušnje. Peugeot 3008 hibrid ima dva motorja, ki kombinirano delujeta na notranje zgorevanje in električno energijo. Motorja sta učinkovita in dinamična . V tem 100 % električnem načinu boste med pravo vožnjo občutili izjemne emocije, ki vas bodo naravnost navdušile. V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas pripravili še več informacij o tem novem hibridnem jeklenem konjičku. Če želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Peugeot 3008 hibrid

Brezplačna polnilna postaja pred vašo hišo

Peugeot 3008 hibrid vsem kupcem ob nakupu podarja tudi čisto vašo, domačo polnilno postajo, ki sliši na ime Wallbox. Slednja je sicer v prodaji po 1000 evrov. Na Wallboxu z močjo 7,4 kW ali 11kW, boste svoje e-vozilo povsem napolnili hitreje in obenem tudi varno. To boste lahko storili v 7 urah in pol. Naj še omenimo, da sta na boljo dva tipa polnilnih postaj.

polnilna postaja

Načini vožnje

Na tem mestu naj poudarimo, da lahko pri novem Peugeot 3008 hibridu sami izbirate pogonski sklop za vožnjo: motor z notranjim zgorevanjem ali električni motor. V električnem načinu boste lahko občutili kar nekaj novih občutkov. Med drugim do 59 km električnega dosega (WLTP), tekočo vožnjo brez cukanja in manj vibracij, naglo pospeševanje po zaslugi nemudoma razpoložljivega navora motorja ter še neslišno delovanje motorja. Ali veste, da so vam med uporabo na voljo številne prednosti? Med njimi so tudi izredno nizki stroški vzdrževanja, majhna poraba goriva, uporaba v električnem načinu in še veliko več. Za vas so pri podjetju Peugeot razvili prav posebne funkcije, kot so: enostavno in intuitivno polnjenje v 7.urah, informacije o vožnji v realnem času ter napolnitev vozila v manj kot 2 urah. 

Novi PEUGEOT 3008 | Spoznajte novega priključno hibridnega SUV-ja znamke  PEUGEOT.

Najverjetneje veste, da se novi Peugeot 3008 hibrid ponaša s tehnološko izredno napredno oblikovano zasnovo, o čemer priča tudi njegova mogočna, prednja maska. Slednjo krasita prednja žarometa Full LED s funkcijo EVS. Njen prepoznavni stil, ki predstavlja idealno razmerje med mehkobo in drznostjo, spreobrača uveljavljene stilske zapovedi teh edinstvenih SUV-jev.

Inovativen dizajn, ki bo pritegnil številne poglede

Vozilo vsebuje naslednje zaključne elemente, kot so 19-palčna aluminijasta platišča, in sicer z diamantno obdelavo San Francisco. Ta ima inovativen dizajn, široke zaščitne blatniške koše in vzdržljivi spodnji del vrat. Vsi omenjeni elementi več kor očitno sodijo med mogočne atribute SUV-jev, ki predstavljajo zagotovilo za varnost.

Peugeot 3008 hibrid

Ali ste že videli notranjost 3008 hibrida? Slednja vas bo zagotovo navdušila, saj ga krasi ekskluzivno oblazinjenje v kombinaciji materialov TEP Mistral in Alcantara Greval z okrasnimi šivi Aikinite. Vozilo vam vsakodnevno zagotavlja stimulativne in intuitivne užitke v vožnji. Digitalna instrumentna plošča in zaslon na dotik pa sta bila ustrezno prilagojena za še bolj enostavno rabo in odličen nadzor. Z digitalne instrumentne plošče v višini oči z izredno kvalitetnim prikazom lahko kadarkoli med vožnjo preberete: način vožnje, doseg pri pogonu z električno energijo, doseg pri pogonu na gorivo ali pa prikaz uporabljene energije preko merilnika moči.

Polnjenje baterije

Polnjenje baterije lahko dejansko sprogramirate izredno hitro in enostavno. To lahko storite na novem 10-palčnem zaslonu na dotik HD, ki omogoča dostop do nastavitev in informacij o vožnji. Nazadnje vam bomo predstavili še glavne dejavnike, ki v električnem načinu vplivajo na doseg. To so: hitrost, stil vožnje, temperatura in obremenitev.

Novi PEUGEOT e-208 | Električno mestno vozilo znamke PEUGEOT

V kolikor želite o tej tematiki izvedeti še več informacij, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Predlagamo vam, da si zagotovite tudi testno vožnjo s tem vozilom. Tako boste najhitreje in najlažje spoznali, kakšen je občutek in vožnja z jeklenim konjičkom Peugeot 3008 hibrid. Zagotavljamo vam, da boste s tem hibridom izredno zadovoljni, avtomobil pa vas zagotovo ne bo pustil na cedilu. Za več informacij pa kliknite zgoraj!

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *