Airsoft čelade

Airsoft čelade predstavljajo nepogrešljiv zaščitni izdelek za vse strelce in airsoft navdušence. Če ste ta oseba ravno vi, vam sporočamo, da ste se znašli na pravem mestu. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo namreč predstavili najbolj prodajane Airsoft čelade, ki jih lahko naročite tudi vi – preko spletne trgovine MaxAirsoft. V njihovi ponudi lahko najdete še očala, maske in ostalo zaščitno opremo. Poleg tega pa se ukvarjajo tudi s prodajo strelnega, zračnega in drugega orožja. 

Fast Ballistic ECO

Sedaj pa naj vam najprej predstavimo čelado Fast Ballistic ECO za airsoft. Gre za prav poseben model čelade z rail montažami, ki jo trenutno uporabljajo specialne sile (SEALs, Para Jumpers, DEA FAST). Ta kvalitetna in zaščitna čelada je narejena iz ABS plastike. Na notranji strani pa je podložena s temnim centimetrskim stiroporom, ki se lahko reže ali brusi na željeno oblik. Na njej so na ježkih snemljive blazinice. Če se boste odločili za nakup, boste v omenjeni spletni trgovini za ta model čelade odšteli 35,90 evrov. 

Airsoft Čelade - Fast Ballistic ECO

Fast Ballistic TAN

Vsekakor pa vam svetujemo, da premislite tudi o nakupu čelade Fast Ballistic Tan. Ta model je trenutno med drugim v uporabi specialnih sil (SEALs, Para Jumpers , DEA FAST). Čelada je narejena iz ABS plastike. Na notranji strani je podložena s sedmimi snemljivimi blazinicami, na strani pa ima montirane rail-e. Zanjo boste odšteli nekoliko več, in sice 49,90 evrov (ob nakupu tega izdelka pa boste prejeli še 2,5 točke v vrednosti 2,50 evra)!

Fast Ballistic Tan

Fast Carbon ECO

Kot zadnji model pa vam predstavljamo tako imenovano Fast Carbon ECO čelado za airsoft. Ta izdelek ima vgrajen vizir!

Fast Carbon ECO

Slednji se spusti spredaj iz čelade na oči, lahko pa se zloži vanjo. Poleg tega je to model čelade z rail montažami, ki jo trenutno uporabljajo specialne sile. Tudi ta je narejena iz ABS plastike. Na notranji strani pa je podložena s temnim centimetrskim stiroporom, ki se lahko reže oziroma brusi na željeno obliko.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *