Francoska vina

Francoska vina so ena izmed najbolj kvalitetnih in prefinjenih alkoholnih pijač daleč naokoli. Francozi so namreč narod, ki se najbolj spozna na to pijačo. Poleg tega so Francoska vina tudi dostopna v zelo širokem cenovnem razponu. To pa pomeni, da si eno steklenico lahko privošči čisto vsak posameznik. S prodajo Francoskih vin se trenutno ukvarjajo tudi v Sloveniji.

Francoska vina

V spletni trgovini eVino imajo namreč zelo široko ponudbo teh vin. Poleg tega pa boste v njihovi trgovini našli še nekatere druge produkte in izdelke. Tudi vinske vitrine priznanega francoskega proizvajalca lahko naročite v podjetju Evino. Gre za naprave, ki so ustvarjene tako, da s svojimi funkcijami zmorejo zadovoljiti tudi najbolj zahtevne vinarje, gostince in ostale navdušence nad vinom. Primerne pa so tudi za popestritev vašega doma.

Vinske vitrine

Vinske vitrine so izredno funkcionalne in praktične, saj omogočajo, da lahko sami nastavite temperaturo vitrine. To je izredno pomembno, saj specifično vino potrebuje tudi specifično temperaturo za najbolj optimalno ohranjanje lastnosti te pijače. Med večtemperaturnimi vitrinami v omenjenem podjetju lahko najdete tudi vitrino Eurocave (model 3181S), ki vas bo naravnost navdušila nad njenimi specifičnimi lastnostmi.

Vinske vitrine

Poleg tega pa zmore usteči tudi vsem poklicnim zahtevam. Njeno temperaturo je mogoče nastaviti od 6 do 18 stopinj Celzija. Poleg tega pa premore tudi izredno veliko kapaciteto steklenic. Vanjo namreč lahko spravite tudi do 189 steklenic. Sami pa lahko izberete še notranjo postavitev vinske omare, premium paket je namreč sestavljen iz 13 drsnih polic. Za to napravo boste v omenjenem podjetju odšteli 2.562 evrov. Gre za visok standard te naprave, zato je tudi njena cena nekoliko višja. Najboljše pa je to, da vam bodo paket dostavili v roku enega ali dveh dni, in sicer do vaših vhodnih vrat! Pri tem pa bo poštnina brezplačna.

Francoska vina

 

Prijazno vas vabimo, da si ogledate še ostalo ponudbo, ki so jo za vas pripravili v omenjenem podjetju!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *