Vinske vitrine se uporabljajo za shranjevanje vinskih steklenic pri točno določeni temperaturi, ki je najbolj optimalna za določeno vrsto vina. Vsi se dobro zavedamo, da smo Slovenci znani kot kulinarični narod. Izjemno cenimo vinarstvo in imamo neko specifično kulturo pitja vina. Slovenija je prepredena z bogatimi vinskimi cestami. Pohvali se lahko tudi s prav posebnimi vinskimi poslasticami v vsaki posamezni regiji. V kolikor želite v vinskih okusih resnično uživati, je zato zelo pomembno pravilno shranjevanje le-tega. Vinske steklenice so ravno iz tega razloga temnejših barv, so dobro zaprte in shranjene pri točno določeni temperaturi, pri kateri ta pijača ohrani najbolj optimalne lastnosti.

Vinske vitrine

Temperatura se določi glede na vrsto vina. V vinski vitrini je možno nastaviti točno določeno temperaturo, ki je najbolj optimalna za posamezno pijačo. V večjih vinskih vitrinah pa obstaja celo takšna možnost, da lahko nastavite več temperaturnih območij (zgoraj/spodaj). V primeru, da ste pravi ljubitelji vina in predvsem radi uživate v gurmanskih pojedinah, potem morate vaš dom obogatiti z vinsko vitrino. Slednja bo poskrbela za to, da vam nikoli več ne bo potrebno skrbeti, ali je določeno vino še primerno za uživanje tudi po določenem (daljšem) času in ali je prave temperature ter primeren za postrežbo. Obenem boste z vinsko vitrino v določenem prostoru poskrbeli za zavidljive poglede vaših gostov.

Vinske vitrine

Vinske vitrine EuroCave

Ali veste, kateri narod se najbolj dobro spozna na vino? V kolikor imate v mislih francoze, potem imate popolnoma prav. Vinske vitrine zelo poznanega francoskega proizvajalca so tako ustvarjene, da s svojimi funkcijami zmorejo zadovoljiti tudi najbolj zahtevne vinarje, gostince oziroma vinske navdušence. Primerne pa so tudi za popestritev vašega doma. 

vinska vitrine EuroCave

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili kvalitetno vinsko vitrino, ki jo lahko naročite v spletni vinoteki Evino. To je vitrina Eurocave (model 3181S), ki s svojimi pomembnimi lastnostmi ustreza vsem poklicnim zahtevam. Ta večtempraturna vinska vitrina je več kot odličen pripomoček za shranjevanje vašega vina. Gre za nastavljivo temperaturo od 6 do 18 stopinj Celzija. Gre za model iz serije 3000 Eurocave, ki je profesionalen, preprost in predvsem funkcionalen. Z gotovostjo lahko zapišemo, da ta naprava ustreza vsem strokovnjakom. Kapaciteta vitrine znaša 189 steklenic. Izberete lahko tudi notranjo postavitev vinske omare, in sicer: premium paket (sestavljen je iz 13 drsnih polic, ki imajo prostornino 189 steklenic) ali pa paket za prikazovanje (slednji je sestavljen iz petih polic za shranjevanje,s katerimi lahko zložite police oziroma jih nekaj postavite pokončno – za boljšo vidljivost). Zanjo pa boste odšteli 2.562 evrov. Poleg tega vam bodo to vinsko vitrino v roku enega ali dveh dni brezplačno dostavili do vašega doma. To pa je res odlično!

hladilna naprava in ohranjevalnik vlage

Preberite tudi:

Vinske vitrine v ponudbi eVino

V ponudbi vinskih vitrin v podjetju Evino boste našli tudi model V-PREM-S, ki ima temperaturni razpon od 9 do 15 stopinj Celzija. Ta temperatura je idealna za zorenje vina. Čiste linije dizajna in pa zanesljivost so glavne prednosti te serije Premiere. Vitra je izredno enostavna za uporabo, ima zelo dobro toplotno izolacijo, primerno vlago in stalno temperaturo. Poleg tega pa ima še preprost dizajn in lepo poudari steklenice vina. Slednjim ponuja zaščito pred zunanjimi vibracijami, stalno prezračevanje pa ustvarja enake pogoje, kot so v naravni vinski kleti primerni za zorenje vina. Ta model je nekoliko manjši od zgornjega, saj ima kapaciteto 92 steklenic. Njegova barva je črna, vsebuje tudi steklo in črn okvir. Opremite ga lahko z odlagalnimi ali drsnimi policami. Za to vitrino pa boste odšteli 2.318 evrov. Pri tem boste imeli brezplačno dostavo naročila na vaš dom.

profesionalna vinska vitrina

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri, pokličite na telefonsko številko +386 1 401 8000 ali pa jim napišite elektronsko sporočilo na naslov: [email protected]. Nič ne čakajte in si čim prej priskrbite kvalitetno vitrino za vino!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *