Rabljena vozila Koper

Rabljena vozila Koper imajo za vas pripravljeno široko ponudbo različnih znamk, vrst in modelov rabljenih prevoznih sredstev. Slednja so v zadnjih letih dosti bolj prodajana v primerjavi z novimi vozili. V različnih avtohišah po celotni Sloveniji namreč ponujajo različne načine financiranja pri nakupu rabljenega vozila in obenem še odlične pogoje. Vsem tistim, ki se nahajate na Primorskem svetujemo, da si ogledate rabljena vozila Koper. Prijazni prodajalci vas bodo usmerjali in vam pomagali pri nakupu želenega jeklenega konjička. Poleg tega pa vam bodo ponudili tudi možnost fizičnega ogleda in prevoza z želenim prevoznim sredstvom. Rabljena vozila Koper so res super, saj so dosegljiva v širokem cenovnem razponu. To pomeni, da so dosegljiva tako za tiste, ki imajo manj privarčevanih sredstev, kot tudi za tiste, ki imajo zelo veliko denarja. Poleg tega pa so rabljena vozila Koper tudi zelo dobro pregledana in pripravljena na naslednjega lastnika.

Rabljena vozila Koper

V nadaljevanju tokratnega članka pa vam bomo predstavili še nekoliko več informacij o podjetju, ki se ukvarja s prodajo rabljenih vozil Koper in novih jeklenih konjičkov. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

V Centru rabljenih vozil Avtotehna VIS so vam na voljo rabljena prevozna sredstva vseh blagovnih znamk. Poleg tega pa njihova ponudba obsega predvsem široko paleto novih in rabljenih gospodarskih vozil. Čisto vsak jekleni konjiček, ki ga lastnik pripelje v njihove roke, je skrbno in natančno pregledan, servisiran in posledično tudi tehnično brezhiben. Torej točno takšen, kot mora biti za brezskrbno vožnjo! Ali ste vedeli, da imajo vozila lahko tudi do 60 mesečno jamstvo? Ja, prav ste prebrali! 

Rabljena vozila Koper z akcijo BIG DEAL

V Avtotehni VIS so pred kratkim v njihovo ponudbo dodali še paket BIG DEAL. Ob nakupu specifičnih oziroma prav posebno izbranih rabljenih vozil Koper namreč podarjajo omenjeni paket. Slednji pa vključuje 5 letno jamstvo Avtotehne VIS in kar 3 brezplačne servisne preglede. Ti vključujejo stroške dela rednega servisa, vendar nadomestni deli niso vključeni v ceno. V kolikor vas zanima še več informacij o omenjenem paketu oziroma o ponudbi, vam svetujemo, da se pozanimate o tem pri prodajalnih svetovalcih v Centrih rabljenih vozil omenjenega podjetja.

Rabljena vozila Koper

Poleg vsega naštetega vaše vozilo tudi brezplačno ocenijo. Kasneje pa ga lahko zamenjate po principu staro za novo ali pa za drugo rabljeno prevozno sredstvo. V njihovem centru rabljenih avtomobilov in ostalih vozil namreč opravljajo strokovno informativno cenitev vašega avtomobila. Slednjega strokovno in natančno pregleda usposobljena ekipa, ki na podlagi dejanskega stanja, prevoženih kilometrov, servisne knjižice, nekaramboliranosti ter leta izdelave določijo odkupno vrednost. Cenitev opravljajo v vseh njihovih centrih z rabljenimi avtomobili, in sicer v Kranju, Ljubljani in Škofji Loki. Po opravljeni cenitvi pa imate dve možnosti. Odločite se lahko za prodajo ali pa menjavo vašega vozila. Izvajajo odkup različnih znamk in starosti prevoznih sredstev. Pri tem nakup drugega vozila ni pogoj. To pa je res odlično! Kot zanimivost naj omenimo še to, da ovira ni niti ta, če je vaše vozilo trenutno še v lasti leasing hiše. Po predhodnem dogovoru namreč lahko vozilo odkupijo z vami in leasingodajalcem. Ali ste vedeli, da v Avtotehni VIS ponujajo ugodne nakupne pogoje in možnosti financiranja? Poleg tega pa ponujajo še ugodnosti pri zavarovanju izbranega jeklenega konjička. 

Rabljena vozila različnih znamk

Trenutno imajo v njihovih salonih precejšnjo ponudbo vozil vseh znamk, ki imajo do 60 mesečno jamstvo. Najdejo se tudi malo rabljena in testna prevozna sredstva, ki imajo še tovarniško garancijo. Ali ste vedeli, da lahko pri njih po ugodni ceni izbere tudi rabljeno gospodarsko vozilo? 

Rabljena vozila Koper

Vse to in še veliko več za vas ponujajo v Avtotehni VIS. Svetujemo, da se oglasite v njihovem salonu na eni izmed zgoraj omenjenih lokacij (Škofja Loka, Kranj ali Ljubljana). Na kateri koli lokaciji vas bodo z veseljem sprejeli in vam pomagali izbrati vaš sanjski avtomobil!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *