Lidl študentsko delo

Lidl študentsko delo je aktualna tematika za vse študente, ki želijo pridobiti prve delovne izkušnje. Slednje so namreč nekaj posebnega, zato je izbira prvega delodajalca še posebej pomembna. Naj poudarimo, da se je za Lidl študentsko delo odločilo že kar nekaj študentov in študentk, ki so v omenjenem podjetju pričeli graditi kariero. V nadaljevanju tokratnega članka bomo predstavili še več informacij, ki so povezane s to tematiko. Prijazno vabljen, da nadaljuješ z branjem. 

lidl študentsko delo

Raznovrstno študentsko delo

Obveščamo te, da omenjeno podjetje študentom omogoča delo na različnih oddelkih, in sicer v prodaji, skladišču in upravi. To je odvisno od trenutnih potreb in situacije. Glede na to, da so vsakemu posameznemu kandidatu posvečajo t veliko mero skrbnosti in odgovornosti, postopek od oddane prijave na Lidl študentsko delo pa do pričetka dela traja od 2 pa tudi do 4 tedne. Vedi, da lahko vsa aktualna prosta delovna mesta najdeš na prenovljeni spletni strani študentskega servisa Mjob, kjer redno objavljajo in posodabljajo ponudbo.

Program Študent+

Pogoji za Lidl študentsko delo

Če tudi ti želiš opravljati tovrstno delo, moraš imeti ustrezno izpolnjene pogoje. Polnoletnost in urejen študentski status sta pogoja za opravljanje študentskega dela v Lidlu Slovenija. Dobro je, da ob prijavi na delo zapišeš, da imaš oba pogoja urejena. Prijave na delovno mesto zbirajo na https://kariera.lidl.si, in sicer pod zavihkom »Prosta mesta«. Dobro je vedeti, da so v vsakem oglasu navedene podrobnosti delovnega mesta, lokacija dela in urna postavka. Ko bodo v Lidlu sprejeli tvojo prijavo, bodo slednjo skrbno pregledali. Če te bodo prepoznali kot bodočega sodelavca, te bodo poklicali in povabili na razgovor, ki bo potekal približno 30 minut (lokacija razgovora pa je odvisna od delovnega mesta).

Študent +

Svetujemo ti, da na razgovoru vprašaš čisto vse, kar te zanima o podjetju in delu. Na ta način boš pokazal še dodatno zanimanje. Že po nekaj dneh boš prejel informacijo, ali si bil izbran ali neizbran.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *