Rabljena vozila Jesenice

Rabljena vozila Jesenice so za vas pripravila pestro izbiro najrazličnejših modelov in znamk avtomobilov ter večjih gospodarskih vozil. V kolikor pa med rabljenimi vozili Jesenice kljub široki ponudbi ne boste našli svojega sanjskega avtomobila, vam svetujemo, da se odpravite v center z rabljenimi vozili Avtotehne VIS.

Rabljena vozila Jesenice

V nadaljevanju tokratnega članka vam ne bomo predstavili rabljena vozila Jesenice, ampak zgoraj omenjeno podjetje, kjer imajo za vas pripravljen pester nabor različnih rabljenih in tudi novih vozil.

Avtotehna VIS

V Avtotehni VIS so svoja vrata odprli že davnega leta 1991. Takrat so se prvovrstno ukvarjali s prodajo in servisiranjem vozil avtomobilske znamke Opel. Po dvanajstih letih so svojo servisno in prodajno mrežo razširili še na več trgovcev po celotni osrednji Sloveniji. Ravno zato se lahko še danes pohvalijo s tem, da veljajo za največje zastopnike znamke Opel v Sloveniji. Ali ste vedeli, da so od leta 2004 tudi koncesionarji za avtomobilsko znamko Chevrolet? Sedaj se ukvarjajo predvsem s servisom teh vozil. Glede na to, da je Chevrolet prevzel General Motursa, se je prodaja teh avtomobilov trenutno prenehala v Zahodni in Srednji Evropi.

Avtotehna VIS

Podjetje Avtotehna VIS ima svoj sedež kar na teh lokacijah po celotni Sloveniji. Njihova poslovna enota je v Ljubljani (Celovška cesta 228), Kranju in Škofji Loki. V poslovni enoti Kranj imajo svoja vrata odprta vsak dan v tednu (med 8. in 18. uro), dosegljivi pa so na telefonski številki 04 28 17 170. Poleg tega pa jim lahko napišete tudi elektronsko sporočilo, in sicer na e-naslov: [email protected].

rabljena vozila

Kot najverjetneje veste, so rabljeni avtomobili in gospodarska vozila v zadnjih letih v izredno velikem porastu. Dostopni pa so po različnih cenah in tako primerni za vsak žep. Pri nakupu je zelo pomembno, da ste pozorni na to, da je vozilo tehnično brezhibno in nima znakov rje!

Ob koncu tokratnega članka pa vam zaželimo še veliko varnih poti na cesti.

Ne spreglej:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *