Ploščice za kurilnico

Ploščice za kurilnico so najverjeteneje najboljša izbira za talno in stensko oblogo v vaši kurilnici. Na našem blogu smo objavili veliko različnih člankov na področju keramičnih ploščic. Pravzaprav smo obdelali zelo specifične modele ploščic, kot so naprimer ploščice za kuhinjo, ploščice za kopalnico, talne ploščice, stenske ploščice, …. Prepričani smo, da vam bomo tudi v članku ploščice za kurilnico ponudili nekaj informacij, ki vam bodo pri nakupu pomagale.

Ploščice za kurilnico
Ploščice za kurilnico

Ploščice za kurilnico so nepogrešljiv pripomoček v kurilnici in ostalih notranjih prostorih v katerih se nahaja nekaj umazanije in se v njih gibljete v čevljih. Ploščice za kurilnico imajo v primerjavi z ostalimi materijali največjo prednost prav v tem, da so izredno odporne na vodo, vlago in umazanijo. Uporabite jih lahko kot talne ploščice in stenske ploščice. Stenske ploščice bodo ščitile stene pred umazanijo in udarci.

Kvalitetne ploščice za kurilnico

Kvalitetne ploščice za kurilnico so aktualna tematika za vse tiste, ki trenutno kupujejo kvalitetno keramiko za omenjeni prostor. V kolikor ste med njimi tudi vi, vam sporočamo, da ste na pravem mestu. V tokratnem članku se bomo namreč osredotočili na ploščice za kurilnico. Predstavili vam bomo nekaj informacij o tej tematiki. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Kvalitetne ploščice za kurilnico

Kurilnica je prostor, v katerem se v zelo hitrem času nabere umazanija, prah in pa morda trdovratni madeži. Nekaterim pa kurilnica služi tudi kot prostor za shranjevanje določenih stvari, predmetov. V tem prostoru sicer ne preživimo veliko svojega časa, vendar pa se kljub temu hitro pojavi umazanija, kapljice idr. Ravno zaradi naštetih razlogov je tako zelo pomembno, da so ploščice za kurilnico kvalitetne, trpežne in predvsem izredno vzdržljive. Obenem pa morajo biti tudi takšne, da so čim bolj odporne proti madežem in vlagi. Na tem mestu vam predstavljamo točno takšne ploščice za kurilnico, ki jih lahko naročite v podjetju Top keramika.

Kvalitetne ploščice za kurilnico

Pri njih se že več kot 10 let ukvarjajo s prodajo izredno kvalitetne notranje in zunanje keramike italijanskih proizvajalcev. Top keramika je družinsko podjetje, kjer se vsa ta leta od začetka delovanja pa do danes trudijo zadovoljiti svoje stranke. Omenjene ploščice imajo le najboljše lastnosti, med katerimi so: keramika je zelo dobro odporna proti poškodbam, vodi, vlagi, trdovratnim madežem, prenese težje obremenitve in še veliko več. Poleg tega pa imajo ploščice za kurilnico zaradi svojih lastnosti izredno dolgo življenjsko dobo, ki vas bo zagotovo presenetila! Enostavne so tudi za polaganje. Svetujemo vam, da vam omenjeno keramiko položi mojster oziroma keramičar. Če ne poznate pravega mojstra, lahko v podjetju Top keramika povprašate zanj. Oni namreč že vrsto let sodelujejo s priznanimi mojstri, ki svoje delo opravljajo na najboljši možen način.

Porcelanogres ali granitogres

Na tem mestu naj še omenimo, da so ploščice za kurilnico (in ostala notranja ter zunanja keramika) narejene iz porcelanogresa ali granitogresa. Sedaj pa vam je najverjetneje postalo jasno, zakaj imajo toliko pozitivnih lastnosti. Seveda, slednje jim daje gres sestava. Najverjetneje se sprašujete, kakšna je cena teh kvalitetnih ploščic.

Cenovni razpon

Sporočamo vam, da je cena dosegljiva za vsak žep. To pomeni, da so ploščice dosegljive v širokem cenovnem razponu! V povprečju pa boste za kvadratni meter keramike odšteli približno 30 evrov. Omenjeno podjetje pa ima za vas skozi celo leto pripravljeno še prav posebno ponudbo znižanih ploščic. Gre namreč za outlet keramiko, ki je znižana tudi do -60 %! To ponudbo si resnično morate ogledati, ne bo vam žal! Zagotovo se bo v omenjenem podjetju našlo nekaj primernih ploščic za vaš okus.

Cenovni razpon

V ponudbi notranje in zunanje keramike imajo namreč tudi takšne modele, ki imajo imitacijo različnih naravnih materialov. To so na primer ploščice z imitacijo lesa, marmorja, betona in nekaterih drugih materialov. Nad slednjimi boste zagotovo navdušeni vsi ljubitelji naravnih materialov! Poleg teh pa ponujajo tudi različne barve, velikosti oziroma dimenzije in modele keramike. Izbirate pa lahko tudi med različnim sijajem, torej med visokim ali mat sijajem. Izberite tiste, ki so vam ljubše!

Vzdrževanje 

Ob koncu tokratnega članka vam še sporočamo, da so ploščice za kurilnico enostavne za čiščenje. Vse kar potrebujete je mokra krpa in blago čistilo. Nikakor pa ne uporabljajte jedkih ali močnih čistil, saj lahko uničijo površino keramike oziroma pospešijo odstopanje fug.

Vzdrževanje

Nakup preko spleta

Predlagamo vam, da si njihovo ponudbo najprej ogledate kar od doma. Prižgite vaš mobilni telefon ali računalnik in obiščite spletno stran podjetja Top keramika. Tam boste našli tudi:

V kolikor se vam bodo porajala vprašanja ali dileme, jim lahko pošljete vprašanje oziroma povpraševanje.

Opremite svojo kurilnico s kvalitetno keramiko iz zgoraj omenjenega podjetja in prostoru zagotovite dolgo življenjsko dobo!

S klikom na povezavo v začetku našega članka si lahko ogledate aktualno ponudbo ploščic za kurilnico!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *