TOP KERAMIKA

TOP KERAMIKA

TOP KERAMIKA je družinsko podjetje, ki že od leta 2008 ponuja kvalitetne keramične ploščice italijanskih proizvajalcev. V podjetju se vsa ta leta trudijo, da bi zadovoljili visoka pričakovanja vseh strank.

TOP KERAMIKA

V nadaljevanju tokratnega članka vam predstavljamo podjetje TOP KERAMIKA. Vabimo vas, da nadaljujete z branjem.

V spletni trgovini TOP KERAMIKA si lahko ogledate ponudbo različnih notranjih ploščic ali zunanjih ploščic, med katerimi so tudi zelo priljubljene in prodajane:
ploščice za kuhinjo,
ploščice za balkon,
ploščice za kopalnico,
talne ploščice,
ploščice za teraso.

Imajo gres sestavo, saj so narejene iz granitogresa ali porcelanogresa. To pomeni, da so zelo trdne, odporne proti različnim obrabam, poškodbam ali nezaželeni zdrsali. Preprečujejo tudi vpijanje različnih madežev oziroma vode. V kolikor se boste odločili za nakup te keramike, se boste odločili za visoko kvaliteto, ki vas ne bo razočarala. Ob rednem vzdrževanju je namreč življenjska doba ploščic zelo dolga.

ploščice za kuhinjo

Tako notranje kot tudi zunanje ploščice so izjemno enostavne za čiščenje. Opozarjamo vas, da ne uporabljajte premočnih ali jedkih čistil. Slednja namreč lahko povzročijo odstopanje fug ali uničenje površine keramike. Za čiščenje zunanje keramike priporočamo blaga čistila in uporabo ščetke za tla.

Dosegljive so za vsak žep, saj se cene gibljejo v različnih cenovnih razponih. V ponudbi imajo ves čas tudi outlet keramiko, kjer so ploščice znižane tudi do – 60 %. S takšnimi akcijami je lahko nakup ploščic dosti bolj ugoden in hkrati kvaliteten. Še dodatna prednost je ta, da ponudba outlet poteka brez posrednikov. Na ta način se boste izognili še dodatnim stroškom.

Modni in vrhunski dizajn ploščic vpliva tudi na bivalno ali zunanje okolje. V kolikor nimate idej, na kakšen način bi kombinirali oziroma polagali keramiko, vam bodo v omenjenem podjetju z individualnim pristopom z veseljem pomagali.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *