Študentsko delo Slovenska Bistrica

Študentsko delo Slovenska Bistrica ponuja skozi celo leto precej velik izbor različnih prostih, počitniških del. Na spletni strani mladega in dinamičnega podjetja Mjob lahko izbereš parametre oziroma kriterije, kot so: regija, vrsta dela, delovni čas in urna postavka. Tako ti bo uspelo v kratkem času poiskati primerno delo, ki bo skladno s tvojimi željami. Trenutno je na voljo še več kot 1000 različnih prostih del. Med njimi je tudi študentsko delo Slovenska Bistrica. Tudi v tem kraju torej lahko študentje in dijaki poiščejo študentsko delo, ki ga želijo opravljati med letom ali pa med poletnimi počitnicami. 

Študentsko delo Slovenska Bistrica

Pogoji

Sedaj pa ti bomo predstavili nekaj informacij o pogojih, ki so potrebni za opravljanje študentskega dela Slovenska Bistrica. Najprej moramo poudariti, da lahko študentsko delo opravljajo osebe, ki imajo status študenta. Poleg tega lahko delo opravljajo tudi osebe s statusom dijaka, ki so že dopolnile 15 let.

Starostne omejitve

Naj poudarimo, da status osnovnošolcem dodelijo na podlagi spričevala o zaključeni osnovni šoli in potrdila o vpisu za tekoče šolsko leto. V študentski servis se lahko včlanijo pred 15. letom starosti in pred končanjem osnovne šole. Kljub vsemu pa ne morejo delati preko napotnice ali pa pregledovati prostih del. Študentsko delo lahko opravljajo tudi osebe s statusom udeležencev izobraževanja odraslih, ki niso starejše od 26 let. Obiskovati morajo javno veljavne programe osnovnega, poklicnega, srednjega in višjega strokovnega izobraževanja. Pri izobraževanju odraslih se upošteva dejstvo, da oseba ni v delovnem razmerju ali prijavljena kot brezposelna oseba. 

Tuji študenti

Poleg vseh teh omenjenih lahko delo opravljajo še študenti tujih univerz, izredni študenti in slovenski državljani – ki opravljajo študij na univerzi v tujini. V tem primeru kot dokazilo o statusu velja potrdilo o vpisu na tuji šoli ali pa na fakulteti. 

Za več informacij o tej tematiki pa ti svetujemo, da klikneš na zgornji odebeljeni napis in že se boš znašel na spletni strani podjetja Mjob. 

Preberi tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *