Stenske ploščice

Stenske ploščice

Stenske ploščice so praktično nepogrešlji dodatek v kar nekaj prostorih vašega stanovanja. Keramične ploščice lahko dobite v različnih velikostih. V zadnjih letih je tako ponudba različnih imitacij in oblik postala že stalnica, zato vam trg ponuja praktično vsako stensko ploščico, ki si jo zamislite.

Stenske ploščice - kopalniške, kuhinjske... - Topkeramika

Trenutno sta najbolje prodajane oblike keramične ploščice 120 x 60 in keramične ploščice 30 x 60, ki nam nudijo možnost oblikovanja modernih prostorov. Velikokrat je izbira med pravo velikostjo modelom in usklajevanje po vseh prostorih zahtevna naloga. Prav zaradi tega je priporočljivo, da nakup stenskih ploščic načrtujete zgodaj. Tako kot pri vsaki stvari, se tudi tukaj ne boste mogli takoj odločiti kater model bi izbrali. Kar spovnite se, ko ste kupovali rabljeno vozilo, koliko časa je bilo potrebnega, da ste se odločili za pravi model in našli tistega, ki vam ponuja največ.

Stenske ploščice - kopalniške, kuhinjske... - Topkeramika

Prav tako enako velja za stenske ploščice. Tudi na tem področju lahko iščete najboljše cene na tem področju. V kolikor vas zanimajo ugodne cene in nekaj več potrebnega časa za nakup je idelna izbira keramika outlet.

Talne ploščice

Prav tako pa poleg stenskih ploščic ločimo tudi talne ploščice, ki so namenjene izključno za talno polaganje. Največkrat so večje oblike v primerjavi s stenskimi ploščica.

Nato jim sledijo zunanje ploščice, ki imajo površino, ki je dodatno preslojena z protizdrsnim slojem.

Poleg talnih ploščic in zunanjih ploščic, pa ločimo tudi namenske ploščice, ki jih uporabljamo v točno določenem prostoru. Tako poznamo ploščice za kuhinjo, ki so v drugačnih barvah, kakor ploščice za vežo ali katere druge prostore.

PET siva 60x60 - Top Keramika

Na splošno pa v barvnem trendu trenutno prevladujejo keramične ploščice imitacija lesa, ki dajejo prostoru občutek stika z naravo. V kolikor imate stanovanje ali hišo v bližini gozda, je to lahko odlična izbira za popolno oblikovan dom!

stenske ploščice
One Comment
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *