Ploščice imitacija lesa v kopalnici

Ploščice imitacija lesa v kopalnici

Ploščice imitacija lesa v kopalnici so moderni hit. Poleg temnih in svetlečih kombinacij je prodaja teh keramičnih ploščic v porastu. Nič presenetljivega glede na to, da je splošno znano, da imamo slovenci radi stik z naravo in živimo v okolju, ki je v več kot 70% pokrit z lesom. Prav tako je naša lesna industrija ena izmen največjih v evropi, če upoštevamo prihodke glede na število državljanov.

Za vas smo pripravili tudi te članke:

Prav zaradi tega je tudi v sloveniji ploščice imitacija lesa v kopalnici vedno pogostejša izbira pri obnovitvi stanovanja ali novogradenj. Če se osredotočimo na velikost keramičnih ploščic, ki se je od čase jugoslavije zelo spremenila, lahko ugotovimo, da največkrat prodajajo keramične ploščice 30 x 60 in keramične ploščice 120×60.

Ploščice imitaija lesa v kopalnici se tako polagajo kot stenske ploščice in talne ploščice.

Pri polaganju je potrebno biti zelo natančen. Čeprav ne gre za delo, kjer bi potrebovali ogromno znanja in izkušenj, pa se veliko ljudi, ki se je odločilo za prenovo ali gradnjo svojega doma odloči da za takšna dela najame zunanjega izvajalca. Vsak si namreč želi, da bi imel talne ploščice in stenske ploščice položene kar se da ravno in natančno, saj jih bo gledal še veliko let.

Ploščice imitacija lesa v kopalnici
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *