Poceni ploščice

Poceni ploščice delimo na različne kvalitete in ceno. Čeprav so nekateri modeli najcenejši, pa to še ne pomeni, da je nakup poceni. Poceni nakup lahko opravite tudi za ploščice višje kvalitete, ki so znižane za več kot 50 %. V nadaljevanju našega članka vam bomo predstavili, kjer imajo široko izbiro pocnei ploščic, kakšne so cene.

Ker smo spletni blogerji, smo za vas pregledali ponudbo poceni ploščic na spletu. Z nekaj preprostimi iskanji v Googlu, smo poiskali podjetje, ki ima širok nabor ploščic po akcijskih cenah. S klikom na poceni ploščice se lahko premaknete na splento stran podjetje Top Keramika.

Poceni ploščice
Poceni ploščice

V svoji outlet ponudbi lahko najdete širok nabor ploščic, ki se med seboj razlikujejo glede na kvaliteto in namen. Ploščice namreč ločimo na talne ploščice in stenkse ploščice. Talne ploščice lahko uporabite tako na tleh, kot na stenah, med tem ko so stenske ploščice namenjene zgolj uporabi na stenah.

Keramične ploščice lahko razdelimo tudi v številne druge kategorije o katerih smo na našem blogu že pisali. V kolikor želite izvedeti več koristnih in zanimivih informacij iz te tematike vas vabimo, da si ogledate tudi ostale naše članke:

ploščice za kuhinjo

Cenovni razpon poceni ploščic

Z nakupom poceni ploščic boste za svoj denar dobili največ. V široki ponudbi boste lahko izbirali med različnimi modeli v cenovnem razponu od pribljižno 9 do 25 € na kvadratni meter. Cene so v tej ponudbi znižane tudi do 70 %. Ploščice so največkrat izdelane iz porcelanogresa, lahko pa so tudi iz gline. Najdemo jih v različnih imitacijah, kot je naprimer kamen ali les. Pri videzu pa lahko izbiramo tudi pol polirane, polirane, s sijajem in reliefne.

ploščice

Pri nakupu je dobro vedeti, da ploščice ločimo tudi med notranjimi in zunanjimi. Tiste, ki so namenjene uporabi v zunanjih delih imajo dodatno proti zdrsno zaščito.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *